siipi_afrodite

Suomalainen unelmoi asuvansa meren rannalla, mutta lähellä kaupungin keskustaa ja palveluita. Afrodite onnistuukin yhdistämään kauneuden ja käytännöllisyyden: täällä herätään aamuauringon heijastukseen merenpinnasta, eikä aikaa kulu nimeksikään siirryttäessä kodin lämmöstä kaupungin ydinkeskustaan.

Kuten edeltäjänsä, alempana rinteessä sijaitseva Poseidon, myös Afrodite on saanut nimensä meren läheisyydestä. Asunnot nousevat voimakkaasti viettävälle omalle rinnetontille, josta aukeaa hulppeat näkymät. Asunnot sijaitsevat noin 30 metrin korkeudessa merenpinnasta, ja juuri korkeus sekä pitkä vapaa näkymä tekee Afroditesta ainutlaatuisen: parhaimmillaan asunnoista on yli 3 kilometrin esteetön näköala merelle.

Asunnot edustavat ehdotonta luksusta, ja meren läheisyys tuo asumiseen ennenkokematonta laatua: voit esimerkiksi ostaa oman venepaikan aivan oman kotisi alapuolelta ja lähteä merelle lähes kotiovelta.

Afroditessa koet kaikki neljä vuodenaikaa voimakkaammin kuin koskaan ennen. Talvella voit lähteä hiihtolenkille saarten ympäri ja nauttia kupin kaakaota takkatulen loimussa, ja keväällä näet luonnon heräämisen ja jäiden sulamisen kotisohvaltasi. Kesäiltana voit katsella ohi lipuvia veneitä omalta terassiltasi, ja jopa syksyisen rankkasateen ihaileminen oman katetun terassin suojasta on upea elämys.

 
  • Afrodite_iltakuva
  • Afrodite_sivunakyma
  • Afrodite-1_ulko
  • Afrodite-2_ulko2
  • Afrodite-3_ulko
 

Papinsaari on Hirvensalon tavoitelluimpia ja kauneimpia alueita, ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä asumaan sen parhaalle paikalle. Afroditen sijainti on täysin poikkeuksellinen: rivitalo meren äärellä, omalla viehättävällä ja monimuotoisella tontilla on harvinaislaatuinen tilaisuus, johon kannattaa tarttua. Upeassa kohteessamme yhtäkään yksityiskohtaa ei ole jätetty sattuman varaan. Siksi Afroditeen on niin helppo rakastua.

juurakko

 

Ota yhteyttä

Afroditen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista