side-5h-uusi

Edustavassa perheasunnossa tilankäytölliset ratkaisut tulevat esiin ihanteellisella tavalla. Huoneistotyyppi on äärimmäisen kiinnostava vaihtoehto useampilapsiselle perheellekin. Hukkaneliöitä ei ole, ja älykkäät tila- ja säilytysratkaisut tekevät asunnosta modernin ja käytännöllisen perhekodin, jossa periaatteestamme – avarasta tilantunnusta – ei ole jouduttu tinkimään.

Asunnon poikkeuksellisen suuri leveysmitta tuo yläkertaan huimasti avaraa tilaa ja tekee oikeutta näyttävälle merimaisemalle. Avaran tilan tuntu jatkuu luonnollisesti myös laajalle katetulle yläterassille, jonne mahtuvat vaivatta suuretkin ulkokalusteryhmät.

Makuuhuoneita asunnossa on asukkaan toiveiden mukaan kolme tai neljä kappaletta. Yläkerrassa sijaitsee yksi pienempi makuuhuone, joka sopii esim. omaa rauhaa kaipaavalle nuorelle.

Alakerrassa tilavasta päämakuuhuoneesta on suora kulku osittain katetulle terassille. Pienempää makuuhuonetta voi käyttää lastenhuoneena, kirjastona tai vierashuoneena. Alakertaan on lähtökohtaisesti varattu tila myös arkiolohuoneelle, jonka voi pyhittää tv:n katselulle tai vaikkapa lasten ja heidän vieraidensa lauta- ja konsolipeleille, mutta joka tarpeen mukaan on muunneltavissa myös makuu-, vieras- tai työhuoneeksi. Myös arkiolohuoneesta on suora kulku terassille, joten tila sopii erinomaisesti myös saunomisen jälkeiseen oleskeluun. Alakerrassa sijaitsevat lisäksi tilava erillinen kodinhoitotila ja moderni spa-henkinen kylpyhuone ja sauna.

Asunto sopii tilojensa ja muunneltavuutensa puolesta loistavasti eri elämänvaiheisiin ja -tilanteisiin. Terassitilaa on runsaasti, lähes 50 neliötä.

 

Ota yhteyttä

Afroditen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista