side-5h

Suurissa perheasunnoissamme pohjaratkaisu lisää entisestään tilantuntua ja tilankäytön monimuotoisia vaihtoehtoja. Tässä asuntotyypissä yläker aan on tuotu yksi tilava makuuhuone, joka sopii loistavasti vaikkapa vanhempien ylelliseksi master bedroom -tyyppiseksi makuuhuoneeksi. Arkena yläkerta toimii perheen yhteisenä oleskelutilana, mutta se muuntuu tarpeen mukaan myös merimaiseman kruunaamaksi edustustilaksi ja juhlien keskipisteeksi.

Merimaisemassa kylpevälle avaralle yläkerralle vastapainoa tuo yksityisempi alakerta, missä tunnelma on suojaisa ja intiimi. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta esimerkiksi lastenhuoneiksi, ja tarvittaessa lasten käyttöön voi omistaa vielä makuuhuoneiden väliin jäävän arkiolohuoneenkin leikkejä ja pelejä varten: optimaalinen ratkaisu esimerkiksi tilanteessa, jossa lapset haluavat leikkiä keskenään, ja vanhemmat valmistella juhlaillallista vieraille.

Alakerran suuremmasta makuuhuoneesta on suora kulku osin katetulle terassille. Makuuhuoneiden lisäksi alakerrassa on suuri erillinen kodinhoitotila runsaine säilytystiloineen sekä moderni spa-henkinen kylpyhuone saunoineen. Alakerrassa sijaitsevasta arkiolohuoneesta on mahdollista tehdä makuuhuone, jolloin asunnossa on yhteensä peräti neljä makuuhuonetta. Arkiolohuone muuntautuu tarvittaessa myös vierashuoneeksi tai työhuoneeksi. Arkiolohuoneesta on kulku terassille, joten huoneen voi pyhittää myös saunomisen jälkeisille hetkille.

Huoneistossa on terassitilaa yhteensä noin 45 neliötä. Asunnon edessä olevassa tilavassa varastossa sijaitsee asunnon tekniikka.

 

Ota yhteyttä

Afroditen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista