Mallinnuskuva 5H 143m2 asunnosta I Hiili-sisustustyyli

Laatua jokaista
yksityiskohtaa myöten

 

Afroditen sijainti, arkkitehtuuri ja talotekniikka edustavat ehdotonta huippua. Siksi meille on itsestään selvää, että myös sisustuksen on noudatettava samaa linja anäissä luksusluokan asunnoissa. Olemme suunnitelleet pintamateriaalit yhteistyössä sisustussuunnittelijan ja arkkitehdin kanssa rakennussuunnittelun alkuvaiheessa, jolloin myös teknisissä ratkaisuissa on kyetty huomioimaan sisustuksen vaatimat erityispiirteet. Mitään ei ole jätetty sattuman varaan, vaan jokainen yksityiskohta on pitkällisen harkinnan lopputulos. Kokonaisuus kestää vertailun.

materiaalit-takka

 
 

SEINÄMALLINEN DESIGN-LATTIAKAIVO
Leveän seinämallisen design-lattiakaivon käyttö mahdollistaa huipputrendikkään, suurikokoisen (60 x 60 cm) lattialaatan käytön kylpy- ja saunatiloissa, jolloin kokonaisuudesta tulee erittäin moderni ja tyylipuhdas.

SUURI DESIGN-LAATTA MÄRKÄTILOISSA
Käytämme jokaisessa sisustustyylissä suurta, 60 x 60 -senttistä design-laattaa kylpytilojen lattiassa ja tehosteseinässä. Samaa laattaa käytetään myös wc-tilojen lattioissa ja tehosteseinissä. Lopputulos on modernin pelkistetty, rauhallinen ja tyylikäs. Laattoja on neljää eri värisävyä – vaalea hiekka, valkoinen betoni, syvän musta ja betonin harmaa – jokaiselle sisustustyylille omansa.

TIMBERWISEN YKSISÄLEINEN LANKKUPARKETTI
Afroditen asuntojen lattiamateriaaliksi olemme valinneet arvokkaan Timberwisen yksisäleisen lankkuparketin, jota käytetään silloin, kun lattiaan halutaan erityistä laatua ja tyyliä. Puumateriaali on kestävää, korkealuokkaista ja ajatonta tammea. Värisävyjä on neljä, yksi kullekin sisustustyylille. Suomessa valmistetut Timberwise-lattiat ovat erittäin arvostettuja, ja niitä voikin kohdata maailmalla mm. eksklusiivisten huippuhotellien auloissa. Lattiat eivät sisällä haitallisia formaldehydiyhdisteitä, minkä johdosta Timberwiselle on myönnetty Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

SAUNAN ERIKOISPANEELIT, INTEGROIDUT LAUTEET JA VALAISTUS
Suomessa laadun on ulotuttava saunaan asti. Saunapaneelien valinta on tehty tarkoin harkiten. Paneelit ovat leveitä, ja niiden sahaustyyli on toteutettu siten, että lopputulos on moderni ja suoraviivainen – aivan kuten Afroditen arkkitehtuurikin. Paneeli jatkuu osin myös kylpyhuoneen puolelle, korostaen tilojen spa-henkisyyttä. Saunan lauteet ovat integroidut, jolloin kiuas voidaan upottaa lauteen sisään, ja lopputuloksesta tulee viimeistelty. Kiukaan ohjauspaneeli on sijoitettu saunan ulkopuolelle, jotta kiukaan käyttö olisi mahdollisimman asukasystävällistä ja helppoa. Saunan led-valaistus on sijoitettu diskreetisti ylälauteen alapintaan ja keskilauteen alapintaan, jolloin käynti lauteille on turvallista, mutta yleisvalaistus säilyy tunnelmallisena.

SAUNAN LASISEINÄ
Saunan tyylikkyyden viimeistelevänä elementtinä toimii lasiseinä, joka avartaa tilantuntua niin saunassa kuin kylpyhuoneessakin. Lasinen seinäratkaisu tuo saunaan kylpyhuoneesta miellyttävää epäsuoraa lisävaloa häiritsemättä tunnelmaa. Lasiseinä toimii pisteenä i:n päällä, sillä kun sauna on tehty laadukkaasti, sitä ei ole syytä peitellä.

HANAT JA RAINDANCE-SADESUIHKU
Afroditeen on valittu arvostetut ja laadukkaat Hansgrohe-hanat. Huippumuotoilustaan tunnettu Hansgrohe on hanojen ja vesikalusteiden edelläkävijä. Spa-henkisessä kylpyhuoneessa voi nauttia Raindance-sadesuihkun suomasta pehmeästä ja miellyttävästä suihkuelämyksestä. Keittiöhanavaihtoehtoja on kolme, joista kukin voi valita tyylilleen sopivan.

SEINÄ-WC JA SUURET LAATAT
Wc:n laatoitus noudattaa kylpyhuoneen linjaa, eli lattiassa on suurikokoiset, 60 x 60 -senttiset laatat valitun sisustustyylin mukaisesti, ja lisäksi seinässä on suuri tehostelaatta wc-istuimen takana. Kaikki wc-istuimet ovat modernille tyylille uskollisesti seinäasenteisia, mikä tuo linjakkuutta wc-tiloihin. Seinäasenteinen wc-istuin on myös hygieeninen ratkaisu, helpottaen wc-tilan puhtaanapitoa.

INTEGROIDUT KODINKONEET
Keittiö on voimakkaasti yhteydessä ruokailutilaan ja olohuoneeseen, jolloin keittiön sisustukseen on haluttu kiinnittää erityistä huomiota. Integroidut, laadukkaat kodinkoneet tulevat osaksi kodin sisustusta ja sulautuvat kokonaisuuteen saumattomasti.

LED-VALAISTUS
Valaistuksella on merkittävä rooli kodin sisustuksessa, viihtyvyydessä ja käytännöllisyydessä. Valopisteiden paikat ja valaistuksen tyyli ja taso on harkittu huolella yhteistyössä sähkösuunnittelijan kanssa. Kaikki kiinteät valaisimet ovat ekologisia ja energiatehokkaita led-valoja.

KATETTU YLÄTERASSI MERINÄKÖALALLA
Yläkerran julkista tilaa jatkava ja sen huipentava maisematerassi on koko mitaltaan katettu, lisäten viihtyvyyttä ja käyttömahdollisuuksia. Yläterassin kaide on lasia, eikä kaiteessa ole käytetty upeaa panoraamamaisemaa katkaisevia pystytukia. Maisematerassia tasapainottaa yksityisempi, osin katettu alaterassi. Ylä- ja alaterassi ovat molemmat asunnon levyisiä sekä todella syviä, jolloin terasseille mahtuu vaivattomasti esim. ruokapöytä sekä muita ulkokalusteita. Yläterassi ja alaterassi ovat molemmat pinta-alaltaan suurempia, kuin keskivertorivitalon terassi. Terassipinta-alaa on täten tuplasti enemmän.

MAALÄMPÖ JA OMA TONTTI
Afroditen tontti on oma. Lämmitysmuotona on ekologinen ja energiatehokas maalämpö, joka yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen on optimaalinen ja nykyaikainen lämmitysratkaisu. Omistustontti ja järkevä lämmitysmuoto madaltavat yhtiön kuukausittaisia käyttökustannuksia ja pitävät vastikkeen erittäin maltillisella tasolla.

 
 

oloon-ja-iloon-1

oloon-ja-iloon-2

 
 

puhdasta-tyylia-1

puhdasta_tyylia_2

 
 

se_kaikkein_pyhin_1

se-kaikkein-pyhin-2

 

Ota yhteyttä

Afroditen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista