Mallinnuskuva 5H 130,5m2 asunnosta I Kalkki-sisustustyyli

Neljä sisustusmaailmaa. 
Jokaiselle omansa

 

Sisustusteemamme ovat saaneet inspiraationsa skandinaavisesta sielunmaisemasta. Käytännön toteutuksissa ja materiaalivalinnoissa on pyritty puhdaslinjaisuuteen sekä annettu laadukkaiden luonnonmateriaalien puhua puolestaan, ilman turhaa ylikäsittelyä. Teemoja yhdistää pelkistetty tyylikkyys ja itsevarmuus, mutta samanaikaisesti kullakin teemalla on oma, ainutlaatuinen luonteensa. Teemat tarjoavat asukkaalle upeat puitteet toteuttaa omaa makua vastaavaa tyyliä huonekalujen ja sisustuselementtien suhteen. 

Käytännöllisyys ja ulkonäkö kulkevat sisustusratkaisuissamme käsi kädessä. Sisustus on huomioitu jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa, teknisistä ratkaisuista lähtien. Tämä näkyy muun muassa siinä, että kylpyhuoneen lattiakaivoratkaisu mahdollistaa suurikokoisen, näyttävän lattialaatan käytön kylpytiloissa, ja wc-tilat on suunniteltu siten, että seinämallinen wc-istuin on toteutettavissa tyylikkäästi. 

Neljästä sisustusmaailmasta jokainen löytää oman, ajattoman suosikkinsa. Rohkeiden kontrastien itsevarma ja tummanpuhuva Hiili, lämmin, luonnonmukainen ja puhtaan skandinaavinen Tammi, vaalea ja valoisuutta luontaisesti korostava Kalkki sekä graafisen teollinen ja funktionaalisuutta henkivä Tuhka. Mikä on sinun valintasi?  

sisustustyylit-kuva

hiili_sisustustyylit

Voimakasluonteinen, pelkistetty, itsevarma klassikko. Hiili yhdistelee rohkeasti tummaa, vaaleaa ja puun sävyjä. Kontrastit tekevät sisustuksesta elävän ja mielenkiintoisen. Hiili huokuu itsevarmuutta ja vaatii samaa asukkaaltaan. Kylmä se ei kuitenkaan ole, sillä harkitut puupinnat pehmentävät kokonaisuutta, jota tyylikäs musta johtaa. Hiilessä on samankaltaista tyylikkyyttä ja vetävyyttä kuin mustavalkoisessa muotikuvassa tai hyvin istuvassa tummassa puvussa. 

Ajatus dominoivasta mustasta väristä sisustuksessa saattaa arveluttaa monia, eikä se jokaiselle sovikaan. Hiili kuitenkin palkitsee valitsijansa rohkeuden. Keittiössä mattamustat kaapistot ja tammiset työtasot muodostavat upean parin. Lattiamateriaalina on käytetty Timberwisen aitoa kotimaista yksisäleistä tammilankkuparkettia. Hiili-teeman kruunaavat syvän mustilla, suurilla leikatuilla 60 x 60 -senttisillä design-lattialaatoilla ja upeilla mustilla kivimäisillä tehosteseinälaatoilla varustetut kylpyhuone ja sauna – saunankin ollessa täysmusta, kuten teemaan olennaisesti kuuluu.

Hiili Hiili_MH_2 Hiili_KPH_2 Hiili-v2-2500

hiili_kollaasi

sisustustyylit-tammi

Tammi edustaa skandinaavista asumista puhtaimmillaan. Se on puhdassävyinen ja harmoninen kokonaisuus jonka vallitsevia piirteitä ovat vaaleus, valoisuus ja puun sävyt. Tammeen on palkitsevaa yhdistää pohjoismaisia design-klassikoita niin huonekalujen kuin astiastojenkin osalta. Puhdaslinjaiset puupinnat tekevät kodistasi paikan, jossa on helppo hengittää ja rentoutua. Tammi on raikas ja kodikas kokonaisuus, joka on samanaikaisesti harmoninen ja ajaton.

Tammi suosii luonnonmateriaaleja ja mahdollisimman luonnonmukaisia, joskin kestäviä pintoja. Esimerkiksi puun syyt saavat, ja niiden kuuluukin näkyä. Uudiskohteille epätyypillisesti myös Tammi-tyylisuunnan lattiamateriaaliksi on saatavilla aito, yksisäleinen Timberwise-tammilankkuparketti. Keittiön välitilaksi voi valita mattavalkoisen lasin tai super trendikkään, viistereunaisesta laatasta tehdyn tiililadonnan. Vaalea sävy jatkuu kylpy- ja saunatiloihin, joiden lattia on suurta, 60 x 60 -senttistä hiekan sävyistä leikattua designlaattaa, ja sama laatta jatkuu tyylikkäästi myös seinäpintaan. Saunatilassa materiaalina on käytetty modernisti teräväreunaiseksi sahattua termohaapapaneelia.

5hU-Keittio 5hU-Makkari 5hU-Olkkari-2 5hU-Tammi_KPH_2

tammi_kollaasi

sisustustyylit-kalkki

Kalkki on sisustusteemoistamme vaalein, ja se on kuin tehty suomalaiseen maisemaan. Pehmeä ja luonnonmukainen Kalkki on elementissään kaikkina vuodenaikoina. Kesällä se hehkuu kilpaa ulkoa tulvivan luonnonvalon kanssa, ja etenkin merellisessä ympäristössä se pääsee oikeuksiinsa. Sydäntalveen Kalkki tuo kaivattua valoisuutta, ja kirkkaiden keväthankien aikaan se antaa parastaan. 

Kalkki on hienostunut ja moderni valinta puhdasta skandinaavista vaaleutta arvostavalle. Se avaa loistavat mahdollisuudet inspiroiville sisustusvaihtoehdoille, sillä Kalkkiin voi yhdistää eri tyyppisiä värimaailmoja. Harmaan sävyt ja luonnonmateriaalit toimivat tässä ympäristössä erittäin hienosti. Myös mustavalkoisen ystävälle Kalkki on mitä mainioin pohja. Mutta etenkin jos olet haaveillut täysvalkoisesta sisustuksesta voit lopettaa etsimisen: Kalkki valkolakattuine mattalakattuine lautaparketteineen on oikea 

Kylpytiloissa Kalkin vaaleus on toteutettu erittäin vaalealla, valkoisen betonin tyylisellä 60 x 60 senttimetrin leikatuilla design-lattialaatoilla ja tehosteseinälaatoilla, sekä saunassa trendikkäällä vaalealla teräväreunaisella haapapaneelilla ja valkoisella kiukaalla.

Kalkki_2 Kalkki_KPH Kalkki_MH Kalkki

kalkki_kollaasi

tuhka_sisustustyylit

Tuhka on rohkean pelkistetty kokonaisuus, joka on saanut inspiraationsa teollisista loft-asunnoista. Se huokuu modernia industrial-henkeä ja ihastuttavaa graafista selkokielisyyttä. Neutraalit värit, hillityn karut betonin sävyt ja koruton rosoisuus antavat tilaa tyylistään varmalle sisustajalle, jolle Tuhka on kuin taiteilijan tyhjä canvas, josta jokainen pensselinveto nousee esiin, korostaen asukkaansa omaa persoonaa. 

Lattiamateriaalina Tuhkassa on käytetty harmaata, harjattua ja mattalakattua Timberwisen yksisäleistä lankkuparkettia. Keittiön välitilassa on näyttävää, rouheaa ja betonimaista hier topinnoitetta. Kylpy- ja saunatiloissa puolestaan lattia on 60 x 60 -senttistä leikattua, betonihenkistä design-laattaa, kuten myös tehosteseinälaatat. Saunan seinäpaneeli on teräväreunainen, normaalia leveämpi ja näyttävämpi, pinnaltaan kelonharmaa, kiukaan ollessa tyylipuhtaan metallinen. 

Tuhka suosii funkkis-henkistä sisustajaa sekä näyttävästä industrialistisesta tyylistä inspiroitunutta asukasta. Tähän teemaan sopivat funktionaaliset design-klassikot, ja siihen voi halutessaan yhdistää näyttävästi myös nahkaa, metallia tai esimerkiksi suuria, teollisia valaisimia.

Tuhka Mh Tuhka_2 Tuhka_Kph_2 Tuhka

tuhka_kollaasi

Ota yhteyttä

Afroditen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista