HURMAAVA, HALUTTU
HIRVENSALO

 

Harvassa ovat kaupunginosat, jotka ovat meren ympäröimiä ja joista löytyy oma hiihtokeskus. Hirvensalo tarjoaa asukkaalle luonnonläheistä ja aktiivista kaupunkiasumista parhaimmillaan. Saaren omat, kehittyvät palvelut ovat lähellä kotiovea, mutta yhtä lähellä ovat luontoelämykset marjametsineen, lenkkipolkuineen ja lintutorneineen: esimerkkinä mainittakoon, että Hirvensalo on yli 50 lintulajin elinympäristö.

Papinsaari sijaitsee Hirvensalon saaren koillisosassa, Pitkänsalmen rannalla. Vastapäätä sijaitsevat Uittamon hiekkaranta ja Katariinanlaakson lehtomainen Natura-suojelualue. Kuvaavaa on, että vaikka lähistöllä käyskentelee Hereford-lehmiä maaseutumaisen pittoreskilla laitumella, on Papinsaaresta matkaa Turun kauppatorille alle 15 minuutin verran. Hirvensalon omat, erittäin kattavat, mutta edelleen kehittyvät palvelut ovat luonnollisesti vieläkin lähempänä, alueen välittömässä läheisyydessä.

Turun kaupunki tiedostaa Hirvensalon ja naapurisaarten, Kakskerran ja Satavan merkityksen kaupungille ja sen asukkaille. Merellisten asuinalueiden kestävä kehittäminen on merkittävä osa Turun strategiaa. Esimerkiksi lapsiperheiden palveluihin panostetaan nyt ja jatkossa. Konkreettisena ja suurimpana esimerkkinä tästä on Hirvensalon Syvälahden n. 800 oppilaan ala- ja yläkoulu, johon sijoittuu myös kirjasto, päiväkoti sekä terveys- ja neuvolapalveluita.
Hirvensalon asukkaat ovat ylpeitä saarestaan, ja kaupunginosaa yhdistää ainutlaatuinen yhteishenki. Tämä näkyy vireytenä ja positiivisuutena, joka Hirvensalossa vallitsee ja joka toivottaa myös uudet asukkaat lämpimästi tervetulleeksi.

 

Ota yhteyttä

Papinsaaren asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista