Näkymä olohuoneesta I Toteutettu vakiomateriaalein eri sisustustyylejä yhdistäen.
 

Zeuksen paritaloissa kaikki asunnot ovat saman kokoisia (6 H+R+K+S) ja kunkin paritalon asunnot ovat näin peilikuvia toisistaan. Tilavat ja avarat asunnot on rakennettu siten, että tilaa on hulppeasti yhteiseen ajanviettoon keskikerroksen julkisissa tiloissa, kun taas yksityisyys ja rauhallisuus on otettu hyvin huomioon yksityisemmissä tiloissa asunnon ylimmässä ja alimmassa kerroksessa.

Koska luonto on vahvasti läsnä ja meren läheisyys lähes käsinkosketeltava, on suunnittelussa kiinnitetty erityistä huomiota kauniin maiseman maksimointiin; olohuone-keittiön laajat lasipinnat mahdollistavat merimaiseman ihailun vuodenajasta riippumatta omalta kotisohvalta. Myös ylimmän kerroksen arkiolohuone sekä makuuhuone aukeavat esteettömästi suoraan merelle.

Terassien sijoittelussa on otettu huomioon niiden käyttötarkoitus; alimman kerroksen terassilta on suora käynti luontoon, mikä mahdollistaa vaikkapa lasten helpon kulun arkiolohuoneen ja alaterassin välillä. Keskikerroksen suuri terassi toimii jatkumona olohuone-keittiö-tilalle ja se on suunniteltu ajanviettoon perheen ja ystävien kesken; kookkaalle terassille mahtuu erinomaisesti niin sohvakalusto kuin pitkä ruokapöytäkin. Ylimmän kerroksen katettu maisematerassi (23 m2) taas mahdollistaa yksityisemmän oleskelun merimaisemasta nauttien vaikkapa löylyjen välillä. Kaikkiaan asunnossa on terasseja kaikissa kolmessa kerroksessa noin 100 m2.

Zeus on kohteena uniikki ja sopii pohjaratkaisuiltaan niin aktiiviselle pariskunnalle kuin suuremmalle lapsiperheellekin. Asunto on hyvin muunneltavissa elämäntilanteen ja perheen koon mukaan, mikä lisää entisestään sen toimivuutta.

Jokaisessa asunnossa on kahden auton katos sekä kaksi varastotilaa.

(Mallinnuskuvat toteutettu eri sisustustyylejä yhdistäen)

 

Ota yhteyttä

Papinsaaren asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista