Asunnot

Athenen kodit ovat sekä pohjaratkaisultaan että muilta arkea helpottavilta ominaisuuksiltaan poikkeuksellisen toimivia. Athene koostuu viidestä kolmiosta ja kahdesta neliöstä.

Arkkitehtuurillisesti moderni mustavalkoinen Athene sijoittuu omalle tontille rauhallisen Papinsaarenpuiston helmaan, jossa maisema rakentuu suomalaisesta peruskalliosta ja metsästä, jota ympäröi meri. Molempia asuntokokoja ja kaikkia asuntoja yhdistää tarkoin harkitut pohjaratkaisut sekä huolella viilatut yksityiskohdat, jotka auttavat sinua arjen askareissa ilahduttaen silmääkin.

Athenen asunnot luovat täydelliset puitteet niin perheille, pariskunnille kuin yksineläjillekin. Pohjaratkaisujen keskiössä on huonekalumaiset saarekkeilla ja integroiduilla kodinkoneilla varustellut keittiöt sekä niihin kauniisti sulautuvat olohuoneet. Myös säilytys on otettu huomioon jo pohjaratkaisun tasolla; kaikista makuuhuoneista löytyy säilytystilaa lattiasta kattoon, seinästä seinään ulottuvien peililiukuovien takaa. Suuret peilipinnat heijastavat valoa ja saavat huoneet tuntumaan avarilta.

Keittiön sanotaan olevan kodin sydän ja sitä se on myös Athenessa. Kaunis huonekalumainen keittiö syntyy selkeistä linjoista, integroiduista kodinkoneista ja saarekkeesta, jonka äärellä viihtyy koko perhe, milloin kokaten ja milloin seurustellen. Avokeittiö sopii hyvin ruokailu- ja oleskelutilojen jatkeeksi. Voisikin sanoa, että koti on kuin luotu juhlille ja illanvietoille, sillä myös olohuoneen sohvan äärelle mahtuu suurempikin porukka. Mikä voisikaan olla viihtyisämpi tausta juhlille, kuin vuodenaikojen mukaan muuttuva suuriin ikkunoihin kehystyvä metsämaisema joka jatkuu aina päämakuuhuoneessa asti. Seinän sisään integroidun oven ansiosta päämakuuhuoneeseen avautuu kaunis näkymä olohuoneesta oven ollessa auki.

Koti Athenessa on auringonpalvojan unelma, sillä rakennus sijoittuu etelärinteeseen, jossa auringon valosta saa nauttia suuren osan päivästä. Kaikissa asunnoissa on kaksi katettua ja led-valoin varusteltua terassia. Takapihan puolella nautitaan auringosta koko asunnon levyisellä terassilla. Varaus ulkoporealtaalle sekä lämmittimelle takaa viihtyisät olosuhteet syysiltoihinkin.

Athene sopii täydellisesti kiireiselle perheelle myös pihojensa suhteen. Etupihaa ryhdittää kauniit ja helppohoitoiset istutusaltaat ja takapihat on yhdistetty luonnollisesti metsämaisemiin kuntan ja ikivihreiden istutusten avulla. Kaikki asunnot avautuvat kohti rauhoittavaa mäntymetsikköä, jonka raosta avautuu suomalaista peruskalliota. Tämän kaltainen yksityisyys asemakaava-alueella on harvinaista.

3 H + AVOK + S

75 m2

Athenen kolmiot soveltuvat täydellisesti elämän eri tilanteisiin. Tämä koti on kuin tehty sinkulle, pariskunnalle, pienelle perheelle tai kotoa käsin työskentelevälle.

Asuntoon astellaan sisään katetun etuterassin kautta, josta on käynti myös huoneistokohtaiseen lämpimään varastoon. Näkösuojaa ja viihtyisyyttä terassille tuo kaunis trendikkäin istutuksin varusteltu istutusallas.

Eteinen on seinästä seinään ulottuvien peililiukuovien ja lattiasta kattoon ulottuvan ikkunan ansiosta avara ja valoisa. Etuovelta aukeaa näkymä aina takaterassille asti. Eteisestä on käynti on erilliseen wc-tilaan, joka jatkaa kodin viimeisteltyä linjaa seinämallisine wc-istuimineen ja kauniine design-laattoineen. Eteiskäytävän toiselle puolelle jää asunnon pienempi makuuhuone.

Keittiö on kodin sydän, joka huonekalumaisine kalusteineen ja integroituine kodinkoneineen sulautuu täydellisesti osaksi olohuonetta. Keittiön kaapistoiden lisäksi säilytystilaa löytyy käytävän seinustalta seinän sisään upotetuista kaapistoista. Saarekkeen ääressä on mukava seurustella kokkauksen lomassa perheen tai ystävien kesken. Saarekkeen eteen istuu mainiosti kuuden hengen ruokapöytä ja olohuoneeseen vaikka suurempikin sohva oleskelulle. Tilan kruunaa vuoden aikojen mukaan muuttuva lattiasta kattoon ulottuviin ikkunoihin kehystyvä maisema, joka jatkuu aina päämakuuhuoneessa asti. Seinän sisään integroidun oven ansiosta päämakuuhuoneeseen avautuu kaunis näkymä olohuoneesta oven ollessa auki.

Makuuhuoneet on suunniteltu kompakteiksi säilytystilasta tinkimättä. Lattiasta kattoon ulottuvat peililiukuovikaapistot kätkevät huomaamattomasti sisäänsä suuren määrän säilytystilaa ja tuplaavat suurista ikkunoista tulvivan valon määrän.

Kylpyhuone on niin ikään suunniteltu viihtyisäksi tilaksi, jossa hoituu niin pyykkihuolto kuin saunan lämmössä rentoutuminenkin. Tässäkin tilassa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty aina valaistuksesta saunan lasiseinään asti. Kylpyhuoneen tunnelmaan sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalinnoin. Tarvittaessa lisähinnasta tilaan on mahdollista asentaa myös wc-istuin. Erillinen wc taas vastaa yhä useamman asunnon ostajan toiveisiin seinämallisella wc-istuimellaan.

Takapihalle suuntaava terassi tarjoaa täydelliset puitteet arjen nautiskelijalle. Pidit sitten takkatulen loimusta tai rentouttavista porekylvyistä, terassilta löytyy varaus molemmille. Poikkeuksellisen syvälle katetulle terassille on mahdollista sisustaa toinen olohuone, jossa viihtyy varmasti pitkälle syksyyn metsäisiä näkymiä ihastellen. Näkösuojaa terassin porekylpyihin tuo kaunis pystyrimoitus.
Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu tilaa lämpimästä varastosta, jonne voi katetulla etuterassilla sipsutella helposti vaikka sukkasiltaan.

4 H + AVOK + S

98 m2

Athenen neliö on mitä oivallisin pienelle perheelle tai kotoa käsin töitä tekevälle. 

Kolmion tavoin asuntoon astellaan sisään etuterassin kautta, josta on käynti myös huoneistokohtaiseen lämpimään varastoon. Näkösuojaa ja viihtyisyyttä terassille tuo kaunis trendikkäin  istutuksin varusteltu istutusallas. Eteiskäytävältä löytyy säilytystilaa peililiukuovien takaa ja kuten kolmiossakin, näkymä takapihalle avautuu heti etuovelta. Eteiskäytävän molemmin puolin avautuu käynti pienempiin makuuhuoneisiin, jossa säilytystila on maksimoitu seinästä seinään ulottuvilla liukuovikaapistoilla. Pienemmät makuuhuoneet soveltuvat hyvin lastenhuoneiksi tai esimerkiksi kotitoimistoksi. 

Keittiö on kodin sydän, joka huonekalumaisine kalusteineen ja integroituine kodinkoneineen sulautuu täydellisesti osaksi olohuonetta. Saarekkeen ääressä on mukava seurustella kokkauksen lomassa perheen tai ystävien kesken. Päätyasunnon (As 7) keittiön korkeasta ikkunasta avautuva metsämaisema tuo luonnon osaksi sisätiloja ja toimii katseenvangitsijana kuin kaunis taulu. Saarekkeen eteen istuu mainiosti kuuden tai kahdeksan hengen ruokapöytä ja olohuoneeseen vaikka suurempikin oleskeluryhmä. Takkavaruksen ansiosta tilaan on mahdollista asentaa kevyttakka. Keittiön seinustalta on käynti erilliseen wc-tilaan, joka jatkaa kodin viimeisteltyä linjaa seinämallisine wc-istuimineen ja kauniine design-laattoineen. 

Kodin hulppeaan päämakuuhuoneeseen tulvii valo liki lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista, joista avautuu kaunis metsäinen näkymä takapihalle. Säilytystilaakin löytyy tietenkin koko seinän leveydeltä peililiukuovien takaa. Makuuhuoneen ovena toimii trendikäs ja tilaa säästävä seinän sisään integroitu liukuovi. 

Kylpyhuone on niin ikään suunniteltu viihtyisäksi tilaksi, jossa hoituu niin pyykkihuolto kuin saunan lämmössä rentoutuminenkin. Tässäkin tilassa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty aina valaistuksesta saunan lasiseinään asti. Kylpyhuoneen tunnelmaan sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalinnoin. Lisähinnasta tilaan on mahdollista asentaa myös wc-istuin. 

Etelään suuntaava takaterassi tarjoaa täydelliset puitteet arjen nautiskelijalle. Pidit sitten takkatulen loimusta tai rentouttavista porekylvyistä, terassilta löytyy varaus molemmille sekä lämmittimille. Poikkeuksellisen syvälle katetulle terassille on mahdollista sisustaa toinen olohuone, jossa viihtyy varmasti pitkälle syksyyn metsäisiä näkymiä ihastellen. Näkösuojaa terassin porekylpyihin tuo kaunis pystyrimoitus.