Asunnot

Herakleksen kodit ovat sekä pohjaratkaisuiltaan että muilta arkea helpottavilta ominaisuuksiltaan poikkeuksellisen toimivia. Yhtiö koostuu kahdesta kolmiosta, kolmesta neliöstä ja yhdestä viisiöstä.

Arkkitehtuurillisesti moderni mustavalkoinen Herakles sijoittuu omalle tontille rauhallisen Papinsaarenpuiston helmaan, jossa maisema rakentuu suomalaisesta peruskalliosta ja metsästä, jota ympäröi meri. Kolmea eri asuntokokoa yhdistää tarkoin harkitut pohjaratkaisut sekä huolella viilatut yksityiskohdat, jotka auttavat sinua arjen askareissa, ilahduttaen silmääkin. 

Herakleksen asunnot luovat täydelliset puitteet niin perheille, pariskunnille kuin yksineläjillekin. Pohjaratkaisujen keskiössä ovat huonekalumaiset integroiduilla kodinkoneilla varustellut keittiöt sekä niihin kauniisti sulautuvat olohuoneet. Myös säilytys on otettu huomioon jo pohjaratkaisun tasolla; kaikista makuuhuoneista löytyy säilytystilaa lattiasta kattoon, seinästä seinään ulottuvien peililiukuovien takaa. Suuret peilipinnat heijastavat valoa ja saavat huoneet tuntumaan avarilta.

Keittiön sanotaan olevan kodin sydän ja sitä se on myös Herakleksessa. Kaunis huonekalumainen keittiö syntyy selkeistä linjoista, integroiduista kodinkoneista. Avokeittiö sopii hyvin ruokailu- ja oleskelutilojen jatkeeksi. Hyvin suunnitelluissa asuntopohjissa toteutuu toimivuus ja arjen helppous eikä yhtäkään yksityiskohtaa ole jätetty sattuman varaan. Asuntokoosta riippumatta suunnittelussa on panostettu erityisesti jokapäiväisten toimintojen sujuvuuteen sekä säilytystilojen riittävyyteen. Avarissa asunnoissa luonnonvalon määrä on maksimoitu etelän puolella lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla, joista avautuu metsäinen näkymä alempanana rinteessä sijaitsevien naapuriyhtiöiden yli.

Koti Herakleksessa on auringonpalvojan unelma, sillä rakennus sijoittuu etelärinteeseen, jossa auringonvalosta saa nauttia suuren osan päivästä. Kaikissa asunnoissa on kaksi katettua ja led-valoin varusteltua terassia. Takapihan puolella nautitaan auringosta koko asunnon levyisellä terassilla. Varaus ulkoporealtaalle, kevyttakalle sekä lämmittimille takaa viihtyisät olosuhteet syysiltoihinkin. Yhtiön pienimmät asunnot sijoittuvat Papinsaarenpuiston puolelle, josta asunnot suurenevat portaittain kohti Kirkkoherrankatua. Kirkkoherrankadun ja Herakleksen väliin jää pieni luonnonvarainen alue, joka tarjoaa näkösuojaa ohi ajavilta autoilta. Papinsaarenpuiston puolelle talon päätyyn taas jää kunttapintainen istutusalue, joka sulautuu hyvin yhteen takapihan ja viereisen metsän kanssa. 

Herakles sopii täydellisesti kiireiselle perheelle myös pihojensa suhteen. Etupihaa ryhdittää kauniit ja helppohoitoiset istutusaltaat ja takapihat on yhdistetty luonnollisesti metsämaisemiin kuntan ja ikivihreiden istutusten avulla.

3 H + AVOK + S

80 m2

Herakleksen kolmio sopii mainiosti niin pariskunnalle, pienelle perheelle kuin yksineläjällekin. Toimivan pohjaratkaisun ansiosta tilaa on juuri siellä missä tarvitaan. ullekin.

80 m2 kolmioissa valo virtaa kauniisti läpi asunnon suurista ikkunoista ja kohtaa keskellä asuntoa. Pohjaratkaisussa keittiö ja eteinen on jaettu kekseliäästi eteisen peililiukuovikaapistolla, jonka ympärille sijoittuu L:n mallinen keittiö niemekkeineen. Niemeke onkin mitä mainion paikka lukea aamun uutiset kahvin lomassa baarituolilta käsin. Lieden sijoittuessa niemekkeeseen, sen ylle on suunniteltu siro sylinterin mallinen liesituuletin. Modernin keittiön viimeistelee kalustemaiset keittiön kaapit integroiduilla kodinkoneilla. Näin tila sopii mainiosti ruokailu- ja oleskelutilojen jatkeeksi. 

Ruokailutila on mitoitettu kuuden hengen ruokapöydälle ja olohuoneeseen mahtuu hyvin kulmasohvakin. Takkavarauksen ansiosta tilaan on mahdollista asentaa kevyttakka. Tilan kruunaa vuoden aikojen mukaan muuttuva lattiasta kattoon ulottuviin ikkunoihin kehystyvä maisema, joka jatkuu aina päämakuuhuoneessa asti. Seinän sisään integroidun oven ansiosta päämakuuhuoneeseen avautuu kaunis näkymä olohuoneesta oven ollessa auki. Molemmat makuuhuoneet on varusteltu lattiasta kattoon ja seinästä seinään ulottuvilla peililiukuovikaapistoilla. 

Kylpyhuone on niin ikään suunniteltu viihtyisäksi tilaksi, jossa hoituu niin pyykkihuolto kuin saunan lämmössä rentoutuminenkin. Tässäkin tilassa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty aina valaistuksesta saunan lasiseinään asti. Kylpyhuoneen tunnelmaan sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalinnoin. Tilassa on vakiona myös lattiamallinen wc-istuin. Erillinen wc taas vastaa yhä useamman asunnon ostajan toiveisiin seinämallisella wc-istuimellaan. 

Takapihalle suuntaava terassi on kuin pieni keidas arjen nautiskelijalle. Pidit sitten takkatulen loimusta tai rentouttavista porekylvyistä, terassilta löytyy varaus molemmille sekä lämmittimille. Katetulle terassille on mahdollista sisustaa toinen olohuone, jossa viihtyy varmasti pitkälle syksyyn. Näkösuojaa terassin porekylpyihin tuo kaunis pystyrimoitus. 

Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu tilaa lämpimästä varastosta, jonne voi katetulla etuterassilla sipsutella helposti vaikka sukkasiltaan. 

4 H + AVOK + S

98 m2

Herakleksen neliöt ovat mitä oivallisimpia koteja pienelle perheelle tai kotoa käsin töitä tekevälle.  

Kolmion tavoin asuntoon astellaan sisään etuterassin kautta, josta on käynti myös huoneistokohtaiseen lämpimään varastoon. Näkösuojaa ja viihtyisyyttä terassille tuo kaunis trendikkäin  istutuksin varusteltu istutusallas. Eteiskäytävältä löytyy säilytystilaa peililiukuovien takaa ja näkymä takapihalle avautuu heti etuovelta. Eteiskäytävän molemmin puolin avautuu käynti pienempiin makuuhuoneisiin, jossa säilytystila on maksimoitu seinästä seinään ulottuvilla liukuovikaapistoilla. Pienemmät makuuhuoneet soveltuvat hyvin lastenhuoneiksi tai esimerkiksi kotitoimistoksi. 

Keittiö on kodin sydän, joka huonekalumaisine kalusteineen ja integroituine kodinkoneineen sulautuu täydellisesti osaksi olohuonetta. Saarekkeen ääressä on mukava seurustella kokkauksen lomassa perheen tai ystävien kesken.  Saarekkeen eteen istuu mainiosti kuuden tai kahdeksan hengen ruokapöytä ja olohuoneeseen vaikka suurempikin oleskeluryhmä. Olohuoneen takkavaruksen ansiosta tilaan on mahdollista asentaa kevyttakka tunnelmaa luomaan. Keittiön seinustalta on käynti erilliseen wc-tilaan, joka jatkaa kodin viimeisteltyä linjaa seinämallisine wc-istuimineen ja kauniine design-laattoineen. 

Kodin hulppeaan päämakuuhuoneeseen tulvii valo liki lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista, joista avautuu näkymä takapihalle. Säilytystilaakin löytyy tietenkin koko seinän leveydeltä peililiukuovien takaa. Makuuhuoneen ovena toimii trendikäs ja tilaa säästävä seinän sisään integroitu liukuovi. 

Kylpyhuone on niin ikään suunniteltu viihtyisäksi tilaksi, jossa hoituu niin pyykkihuolto kuin saunan lämmössä rentoutuminenkin. Tässäkin tilassa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty aina valaistuksesta saunan lasiseinään asti. Kylpyhuoneen tunnelmaan sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalinnoin. Tilassa on vakiona myös lattiamallinen wc-istuin. 

Etelään suuntaava takaterassi tarjoaa täydelliset puitteet arjen nautiskelijalle. Pidit sitten takkatulen loimusta tai rentouttavista porekylvyistä, terassilta löytyy varaus molemmille sekä lämmittimille. Katetulle terassille on mahdollista sisustaa toinen olohuone, jossa viihtyy varmasti pitkälle syksyyn. Näkösuojaa terassin porekylpyihin tuo kaunis pystyrimoitus. 

Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu tilaa lämpimästä varastosta, jonne voi katetulla etuterassilla sipsutella helposti vaikka sukkasiltaan.

5 H + AVOK + S

120 m2

Herakleksen viisiö on todellinen lapsiperheen unelma, joka nauttii omasta rauhastaan rivitalon päädyssä.

Pienempien asuntojen tavoin asuntoon astellaan sisään etuterassin kautta, josta on käynti myös huoneistokohtaiseen lämpimään varastoon. Näkösuojaa ja viihtyisyyttä terassille tuo kaunis trendikkäin  istutuksin varusteltu istutusallas. Eteiskäytävältä löytyy säilytystilaa peililiukuovien takaa ja näkymä takapihalle avautuu heti etuovelta. Eteiskäytävän molemmin puolin avautuu käynti kahteen makuuhuoneeseen. Pienemmät makuuhuoneet soveltuvat hyvin lastenhuoneiksi tai esimerkiksi kotitoimistoksi. Kaksi muuta makuuhuonetta ovat kooltaan vähän suurempia ja siten sopivia myös parisängylle. Kodin hulppeaan päämakuuhuoneeseen tulvii valo liki lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista, joista avautuu näkymä takapihalle. Makuuhuoneen ovena toimii trendikäs ja tilaa säästävä seinän sisään integroitu liukuovi. Säilytystila on maksimoitu kaikissa huoneissa seinästä seinään ulottuvilla liukuovikaapistoilla. 

Keittiö on kodin sydän, joka huonekalumaisine kalusteineen ja integroituine kodinkoneineen sulautuu täydellisesti osaksi olohuonetta. Saarekkeen ääressä on mukava seurustella kokkauksen lomassa perheen tai ystävien kesken.  Keittiön viereen, valtavien ikkunoiden ääreen sijoittuu asunnon ruokailutila, jossa metsäisiä maisemia voi ihastella kahteen suuntaan. Tilasta on myös käynti L:n malliselle takaterassille, joka helpottaa grillailuakin. Olohuone on suuniteltu suurelle perhelle. Tilaan mahtuu mainiosti suuri sohva ja tarvittaessa nojatuolejakin. Takkavaruksen ansiosta tilaan on mahdollista asentaa kevyttakka. 

Kylpyhuone on niin ikään suunniteltu viihtyisäksi tilaksi, jossa hoituu niin pyykkihuolto kuin saunan lämmössä rentoutuminenkin. Tässäkin tilassa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty aina valaistuksesta saunan lasiseinään asti. Kylpyhuoneen tunnelmaan sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalinnoin. Tilassa on vakiona myös lattiamallinen wc-istuin. Erillinen wc sijouttuu keskelle asuntoa ja vastaa yhä useamman asunnon ostajan toiveisiin seinämallisella wc-istuimellaan. 

Etelään suuntaava takaterassi tarjoaa täydelliset puitteet arjen nautiskelijalle. Pidit sitten takkatulen loimusta tai rentouttavista porekylvyistä, terassilta löytyy varaus molemmille sekä lämmittimille. L:n malliselle, kahteen suuntaan avautuvalle katetulle terassille on mahdollista sisustaa toinen olohuone, jossa viihtyy varmasti pitkälle syksyyn asti. Terassilla on tilaa niin ruokailulle kuin oleskelullekin sekä tietenkin ulkoporealtaan poreissa rentoutumiselle. Näkösuojaa terassin porekylpyihin tuo kaunis pystyrimoitus.  

Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu tilaa lämpimästä varastosta, jonne voi katetulla etuterassilla sipsutella helposti vaikka sukkasiltaan.