Näkymä olohuoneesta I Toteutettu vakiomateriaalein eri sisustustyylejä yhdistäen. Kalanruotoparketti lisätyönä.

LAATUA JA TARKKAAN HARKITTUJA YKSITYISKOHTIA

 
 

Kohteen sijainti, arkkitehtuuri ja talotekniikka edustavat ehdotonta huippua. Siksi meille on itsestään selvää, että myös sisustuksen on noudatettava samaa linjaa näissä luksusluokan paritaloissa. Olemme suunnitelleet pintamateriaalit yhteistyössä sisustussuunnittelijan ja arkkitehdin kanssa rakennussuunnittelun alkuvaiheessa, jolloin myös teknisissä ratkaisuissa on kyetty huomioimaan sisustuksen vaatimat erityispiirteet. Mitään ei ole jätetty sattuman varaan, vaan jokainen yksityiskohta on pitkällisen harkinnan lopputulos. Kokonaisuus kestää vertailun.

 

SEINÄMALLINEN DESIGN-LATTIAKAIVO
Leveän seinämallisen design-lattiakaivon käyttö mahdollistaa huipputrendikkään, suurikokoisen (60 x 60 cm) lattialaatan käytön kylpy- ja saunatiloissa, jolloin kokonaisuudesta tulee erittäin moderni ja tyylipuhdas.

SUURI DESIGN-LAATTA MÄRKÄTILOISSA
Käytämme jokaisessa sisustustyylissä suurta, 60 x 60 -senttistä design-laattaa kylpytilojen lattiassa ja tehosteseinässä. Samaa laattaa käytetään myös wc-tilojen lattioissa ja tehosteseinissä. Lopputulos on modernin pelkistetty, rauhallinen ja tyylikäs. Laattoja on kolme eri värisävyä – marmorikuvioinen valkoinen, vaalea betoni ja syvän musta – jokaiselle sisustustyylille omansa. Lisäksi saatavilla on myös betonin harmaa laatta, joka sopii jokaiseen sisustustyyliin.

TIMBERWISEN YKSISÄLEINEN LAUTAPARKETTI
Zeuksen asuntojen lattiamateriaaliksi olemme valinneet arvokkaan Timberwisen yksisäleisen lautaparketin, jota käytetään silloin, kun lattiaan halutaan erityistä laatua ja tyyliä. Puumateriaali on kestävää, korkealuokkaista ja ajatonta tammea tai saarnia. Värisävyjä on kolme, yksi kullekin sisustustyylille. Suomessa valmistetut Timberwise-lattiat ovat erittäin arvostettuja, ja niitä voikin kohdata maailmalla mm. eksklusiivisten huippuhotellien auloissa. Lattiat eivät sisällä haitallisia formaldehydiyhdisteitä, minkä johdosta Timberwiselle on myönnetty Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

SAUNAN ERIKOISPANEELIT, INTEGROIDUT LAUTEET JA VALAISTUS
Suomessa laadun on ulotuttava saunaan asti, ja Zeuksen saunapaneelien valinta onkin tehty tarkoin harkiten. Saunan paneelit on valittavissa kolmesta eri värisestä rimamaisesta paneelista. Huipputrendikäs, hieman 70-luvun arkkitehtuuria huokuva paneeli antaa kontrastia katon leveämmälle, teräväreunaiselle paneelille. Paneelien sahaustyyli on toteutettu siten, että lopputulos on moderni ja suoraviivainen – aivan kuten Zeuksen arkkitehtuurikin.
Paneeli jatkuu osin myös kylpyhuoneen puolelle, korostaen tilojen spa-henkisyyttä. Saunan lauteet ovat integroidut, jolloin kiuas voidaan upottaa lauteen sisään, ja lopputuloksesta tulee viimeistelty. Kiukaan ohjauspaneeli on sijoitettu saunan ulkopuolelle, jotta kiukaan käyttö olisi mahdollisimman asukasystävällistä ja helppoa.
Saunan led-valaistus on sijoitettu diskreetisti ylälauteen alapintaan ja keskilauteen alapintaan, jolloin käynti lauteille on turvallista, mutta yleisvalaistus säilyy tunnelmallisena. Kiukaan päällä on kiuaslinssi, joka valaisee vesihöyryn.

SAUNAN LASISEINÄ
Saunan tyylikkyyden viimeistelevänä elementtinä toimii lasiseinä, joka avartaa tilantuntua niin saunassa kuin kylpyhuoneessakin. Lasinen seinäratkaisu tuo saunaan kylpyhuoneesta miellyttävää epäsuoraa lisävaloa häiritsemättä tunnelmaa. Lasiseinä toimii pisteenä i:n päällä, sillä kun sauna on tehty laadukkaasti, sitä ei ole syytä peitellä.

HANAT JA RAINDANCE-SADESUIHKU
Zeukseen on valittu laadukkaat Hansgrohe-hanat sekä keittiöön Italialaiset Tapwellin hanat, viidessä eri värissä, joista kukin voi valita tyylilleen sopivan. Huippumuotoilustaan tunnetut merkit ovat hanojen ja vesikalusteiden edelläkävijöitä. Spa-henkisessä kylpyhuoneessa voi nauttia Raindance-sadesuihkun suomasta pehmeästä ja miellyttävästä suihkuelämyksestä. Kylpyhuoneeseen on saatavilla lisätyönä Tapwellin sadesuihku kuparisena, messinkisenä tai mattamustana.

SEINÄ-WC JA SUURET LAATAT
Wc:n laatoitus noudattaa kylpyhuoneen linjaa, eli lattiassa on suurikokoiset, 60 x 60 -senttiset laatat valitun sisustustyylin mukaisesti, ja lisäksi seinässä on suuri tehostelaatta wc-istuimen takana. Keskikerroksen wc:ssä kaikki seinät ovat 60 x 60 -senttistä laattaa. Kaikki wc-istuimet ovat modernille tyylille uskollisesti seinäasenteisia, mikä tuo linjakkuutta wc-tiloihin. Seinäasenteinen wc-istuin on myös hygieeninen ratkaisu, helpottaen wc-tilan puhtaanapitoa.

INTEGROIDUT KODINKONEET
Keittiö on voimakkaasti yhteydessä ruokailutilaan ja olohuoneeseen, jolloin keittiöön on haluttu kiinnittää erityistä huomiota. Integroidut, laadukkaat kodinkoneet tulevat osaksi kodin sisustusta ja sulautuvat kokonaisuuteen saumattomasti.

LED-VALAISTUS
Valaistuksella on merkittävä rooli kodin sisustuksessa, viihtyvyydessä ja käytännöllisyydessä. Valopisteiden paikat ja valaistuksen tyyli ja taso on harkittu huolella yhteistyössä sähkösuunnittelijan kanssa. Kaikki kiinteät valaisimet ovat ekologisia ja energiatehokkaita led-valoja.

KOLME TERASSIA, JOISTA KAKSI KATOLLA JA MERINÄKÖALALLA
Ylimmän kerroksen kattoterassi on koko mitaltaan katettu, lisäten yksityisten tilojen viihtyvyyttä ja käyttömahdollisuuksia. Keskikerroksen kattoterassi taas toimii jatkona avonaiselle oleskelutilalle ja siellä mahtuu viettämään aikaa suuremmallakin joukolla. Kahden ylimmän kerroksen terasseissa kaide on lasia, eikä siinä ole käytetty upeaa panoraamamaisemaa katkaisevia pystytukia.

MAALÄMPÖ JA OMA TONTTI
Zeuksen tontti on oma. Lämmitysmuotona on ekologinen ja energiatehokas maalämpö, joka yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen on optimaalinen ja nykyaikainen lämmitysratkaisu. Omistustontti ja järkevä lämmitysmuoto madaltavat yhtiön kuukausittaisia käyttökustannuksia ja pitävät vastikkeen erittäin maltillisella tasolla.

 
 

 
 

 

Ota yhteyttä

Papinsaaren asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista