Papinsaaren referenssit

 

Suomalainen unelmoi asuvansa meren rannalla, mutta lähellä kaupungin keskustaa ja palveluja. Papinsaaren kohteemme ovat vastaus tähän unelmaan.

Ennen Zeusta Papinsaaren rinteeseen ovat nousseet alempana rinteessä sijaitsevat rivitaloyhtiöt Poseidon ja Afrodite, joissa herätään myös aamuauringon heijastukseen merenpinnasta eikä aikaa kulu nimeksikään siirryttäessä kodin lämmöstä kaupungin keskustaan.

 

 

Poseidon on saanut nimensä meren läheisyydestä. Poseidonin lähimmät asunnot sijaitsevat vain noin 30 metrin päässä rantaviivasta. Asunnot tulivat myyntiin loppusyksyllä 2015 ja poikkeuksellisen sijaintinsa ansioista supersuositut asunnot myytiin loppuun muutamassa päivässä.

Asunnot ovat kaksitasoisia ja niiden kokojakauma on 92,5-144 m2. Ensimmäiset asunnot valmistuivat syksyllä 2016.

 

 

Afrodite on kreikkalaisessa mytologiassa rakkauden, kauneuden ja hedelmällisyyden jumalatar. Kreikkalaisen taruston mukaan Afrodite syntyi meren vaahdosta ja nousi merestä maihin edustaen luonnollisen kauneuden ihannetta. Asunnot sijaitsevat voimakkaasti viettävällä rinnetontilla, josta aukeaa pitkä merinäkymä. Asunnot tulivat myyntiin kesällä 2016 ja poikkeuksellisen sijaintinsa ansioista supersuositut asunnot myytiin loppuun muutamassa päivässä.

Asunnot ovat kaksitasoisia ja niiden kokojakauma on 92,5-144 m2. Ensimmäiset asunnot valmistuivat loppukesällä 2017.

Ota yhteyttä

Zeuksen asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista