Näkymä alimman kerroksen työhuoneesta I Toteutettu vakiomateriaalein eri sisustustyylejä yhdistäen. Kalanruotoparketti lisätyönä.

KOLME UNIIKKIA SISUSTUSMAAILMAA

 

Sisustusteemamme ovat saaneet inspiraationsa skandinaavisesta sielunmaisemasta. Käytännön toteutuksissa ja materiaalivalinnoissa on pyritty puhdaslinjaisuuteen sekä annettu laadukkaiden luonnonmateriaalien puhua puolestaan, ilman turhaa ylikäsittelyä. Teemoja yhdistää pelkistetty tyylikkyys ja itsevarmuus, mutta samanaikaisesti kullakin teemalla on oma, ainutlaatuinen luonteensa. Teemat tarjoavat asukkaalle upeat puitteet toteuttaa omaa makua vastaavaa tyyliä huonekalujen ja sisustuselementtien suhteen.

Käytännöllisyys ja ulkonäkö kulkevat sisustusratkaisuissamme käsi kädessä. Sisustus on huomioitu jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa, teknisistä ratkaisuista lähtien. Tämä näkyy muun muassa siinä, että kylpyhuoneen lattiakaivoratkaisu mahdollistaa suurikokoisen, näyttävän lattialaatan käytön kylpytiloissa, ja wc-tilat on suunniteltu siten, että seinämallinen wc-istuin on toteutettavissa tyylikkäästi kaikissa kolmessa wc-tilassa.

Kolmesta sisustusmaailmasta jokainen löytää oman, ajattoman suosikkinsa. Vaalea ja valoisuutta luontaisesti korostava KALKKI, lämmin, luonnonmukainen ja puhtaan skandinaavinen TAMMI tai rohkeiden kontrastien itsevarma ja tummanpuhuva HIILI. Tyylit on suunniteltu talon arkkitehtuuria huomioiviksi kokonaisuuksiksi, mutta niitä on myös mahdollista yhdistellä.

Mikä on sinun valintasi?

Kalkki on rohkean pelkistetty kokonaisuus ja sisustusteemoistamme vaalein, se on kuin tehty suomalaiseen maisemaan. Neutraalit värit, hillityn karut betonin tai marmorin herkät sävyt ja pehmeän luonnonmukainen rosoisuus antavat tilaa tyylistään varmalle sisustajalle. Kalkki on elementissään kaikkina vuodenaikoina; kesällä se hehkuu kilpaa ulkoa tulvivan luonnonvalon kanssa ja pääsee etenkin merellisessä ympäristössä oikeuksiinsa, kun taas sydäntalveen Kalkki tuo kaivattua valoa ja vaaleutta.

Kalkki on hienostunut ja moderni valinta puhdasta skandinaavista vaaleutta arvostavalle asukkaalle, joka suosii funkkis- henkistä sisustusta. Se avaa loistavat mahdollisuudet inspiroiville sisustusvaihtoehdoille, sillä Kalkkiin voi yhdistää eri tyyppisiä värimaailmoja. Harmaan sävyt ja luonnonmateriaalit toimivat tässä ympäristössä erittäin hienosti yhdessä, jos olet haaveillut skandinaavisen vaaleasta sisustuksesta, voit lopettaa etsimisen: Kalkki vaaleine saarni-lautaparketteineen on oikea valinta juuri sinulle.

Kylpytiloissa Kalkin vaaleus on toteutettu isolla marmorikuvioisella 60 x 60 senttimetrin leikatuilla design-laatoilla, joiden vastapainona on vaalea, lähes valkoinen hiertopinnoite lattiassa. Saunan seinät ovat trendikästä, vaaleasta haavasta valmistettua rimapaneelia. Kokonaisuuden kruunaa valkoinen kiuas.

Tammi edustaa skandinaavista asumista puhtaimmillaan; se on puhdassävyinen ja harmonisen iätön kokonaisuus, jonka vallitsevia piirteitä ovat vaaleus, valoisuus ja puun sävyt. Tammeen on helppoa yhdistää pohjoismaisia design-klassikoita niin huonekalujen kuin astiastojenkin osalta. Puhdaslinjaiset puupinnat tekevät kodistasi paikan, jossa on helppo hengittää ja rentoutua. Tammi on raikas ja kodikas kokonaisuus, joka on samanaikaisesti harmoninen, lämmin ja ajaton.

Tammi suosii luonnonmateriaaleja ja mahdollisimman luonnonmukaisia, joskin kestäviä pintoja. Puun syyt saavat, ja niiden kuuluukin näkyä. Uudiskohteille epätyypillisesti myös Tammi-tyylisuunnan lattiamateriaaliksi on saatavilla aito, yksisäleinen Timberwise-tammilautaparketti. Keittiön välitilaksi voi valita valkoisen lasin, mattamustan lasin, hiertopinnoitteen tai trendikkään Hexagon-laatan.

Vaalea sävy jatkuu kylpy- ja saunatiloihin, joiden lattia on suurta, 60 x 60 -senttistä vaalean betoninsävyistä, leikattua design-laattaa, joka jatkuu tyylikkäästi myös tehosteseinäpinnoissa. Saunatilassa materiaalina on käytetty modernisti pystyyn asennettua thermohaavasta tehtyä rimapaneelia.

Hiili on luonteeltaan voimakas, pelkistetty ja itsevarma klassikko, jossa puupintoihin on yhdistetty rohkeasti tumman ja vaalean sävyjä; kontrastit tekevät sisustuksesta elävän ja mielenkiintoisen. Hiili huokuu itsevarmuutta ja vaatii samaa asukkaaltaan. Se ei kuitenkaan ole sisustuksena kylmä, sillä harkitut puupinnat pehmentävät kokonaisuutta, jota tyylikäs musta johtaa. Hiilessä on samankaltaista tyylikkyyttä ja vetävyyttä kuin mustavalkoisessa muotikuvassa tai hyvin istuvassa tummassa puvussa.

Ajatus dominoivasta mustasta väristä sisustuksessa saattaa arveluttaa monia, eikä se jokaiselle sovikaan. Hiili kuitenkin palkitsee valitsijansa rohkeuden. Keittiössä mattamustat kaapistot ja tammiset työtasot muodostavat upean parin. Lattiamateriaalina on käytetty Timberwisen aitoa kotimaista yksisäleistä tammilautaparkettia. Vakiomateriaali, 1- säleinen saarniparketti sopii myös loistavasti mustaan sisustusteemaan.

Hiili-teeman kruunaavat syvän mustilla, suurilla leikatuilla 60 x 60 -senttisillä design-lattialaatoilla ja upeilla mustilla kivimäisillä tehosteseinälaatoilla varustetut kylpyhuone ja sauna – saunankin ollessa mattamustaa rimapaneelia, kuten teemaan olennaisesti kuuluu.

Ota yhteyttä

Papinsaaren asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!
Haluan lisätietoja asunnoista