Pastorinkuja 3-5, 20900 Turku

Suomalainen unelmoi asuvansa meren äärellä, mutta lähellä kaupungin keskustaa ja palveluja. Korkealuokkaisesti varusteltu Zeus II Papinsaaren huipuilla on vastaus tähän unelmaan.

Zeus II sijoittuu Papinsaaren parhaimmalle ja korkeimmalle paikalle, jossa merimaisemat ovat täysin vailla vertaansa. Arkkitehtuurillisesti mustat rakennusmassat sopivat hyvin rinteessä alempana sijaitsevien Poseidonin ja Afroditen sekä tietenkin rajanaapurissa sijaitsevan Zeus I:n jatkoksi.

Zeus II muodostuu kahdesta paritalosta sekä neljän asunnon rivitalosta, käsittäen yhteensä kahdeksan ensiluokkaista asuntoa. Kaikista yhtiön asunnoista nautitaan upeista merimaisemista ja paritaloissa tilat jatkuvat ulos hulppeille kattoterasseille. Kolmesta eri rakennuksesta löytyy siis varmasti juuri sinun tarpeisiin ja toiveisiin vastaava asunto. Zeus II tarjoaa sijainniltaan ja varustelultaan erinomaiset puitteet olipa kyseessä sitten pienempi tai suurempi perhe.

Niin pari- kuin rivitaloissakin huonejaot ja toiminnot ovat jaoteltu eri kerroksiin. Pohjaratkaisut on suunniteltu huolella ja säilytystilatkin on huomioitu varhaisessa suunnitteluvaiheessa. Siten ollaankin saatu seinästä seinään ja lattiasta kattoon ulottuvia säilytysratkaisuja. Ainutlaatuinen sijainti ja arkkitehtuuri vaatii rinnalleen tietysti myös korkealuokkaisia pintamateriaaleja sekä viimeistellyn työnjäljen.

Viimeistely ei suinkaan rajoitu pelkästään sisätiloihin, vaan jatkuu aina hulppeille terasseille, autokatoksille sekä piha-alueille asti. Pihat tullaan viimeistelemään ja maisemoimaan valmiiksi nimekkään pihasuunnittelija ja puutarhuri Minna Toivasen suunnitelman mukaan.

Zeus II:n tontti on oma, jolloin yhtiövastike pysyy maltillisena. Lämmitysmuotona toimii taloudellinen ja ekologinen maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asuntotekniikka on sijoitettu huoneistokohtaiseen lämpimään varastoon, joka sijoittuu etupihan terassin yhteyteen. Asuntotekniikan lisäksi varastossa on hyvin tilaa muun muassa harrastevälineille.

A TALO | 174 m2
6 h + avok + s + var

A-talon asunnot sopivat loistavasti suuremmankin perheen tarpeisiin, ja kun kyseessä on paritalo, se mahdollistaa näkymät kolmeen eri suuntaan. Tärkeimpänä näkymänä tietenkin Pitkäsalmen merinäkymä, jonka suuntaan ikkunapinta-ala on maksimoitu kaikissa kolmessa kerroksessa.

Lue lisää

B TALO | 111,5 m2
4 h + avok+ s + var

B-talo on paritalo ja ikäänkuin pienempi versio kolmikerroksisesta A-talosta. Tässä talossa huoneet jakautuvat kahteen kerrokseen ja kokonaisuuden kruunaa hulppea kattoterassi.

Lue lisää

C TALO | 110,5 – 111,5 m2
4 h + avok + s + var

C-talo on neljän asunnon rivitalo Papinsaaren korkeimmalla kohdalla, jolloin ikkunoista avautuu kenties Papinsaaren parhaat merimäkymät. Huoneet jakautuvat kahteen kerrokseen käyttätarkoituksen mukaan.

Lue lisää

Harkittua viimeistelyä ja tinkimätöntä laatua viimeistä kuutiosenttimetriä myöden

 • Skandinaavinen ja moderni arkkitehtuuri
  • Zeus II on syntynyt nimekkään arkkitehdin kynästä, Sinua ajatellen. Ympäröivän luonnon ja eritoten me- rimaiseman innoittamana ikkunapinta-alat on haluttu maksimoida, jonka ansiosta luonto tulee osaksi myös si- sätiloja. Täysin musta julkisivu kauniine rimoituksineen ja lasipintoineen sopii erinomaisesti rinteessä alempana sijaitsevien rivitaloyhtiöden jatkeeksi.
 • Viimeistelty ja viihtyisä ulos asti
  • Lisäneliöitä asumiseen tuo upeat terassit, joita ei ole tämän yhtiön osalta säästelty. Asuntojen sisäänkäyntien yhteydessä on katetut ja valaistut terassit, mutta suuremmat oleskeluun tarkoitut terassit suuntaa merelle päin. Pihat on viimeistelty kauniiden ja helppohoitoisin istutuksin. Sisääntulopihat on asfaltoitu ja jokaista asuntoa kohden on varattu kaksi autopaikkaa. A- ja B-talossa on molemmissa kahden auton katos kattoterassin alla ja C-talossa on erillinen autokatos sekä pihapaikat.
 • Asu ekologisesti ja edullisesti omalla tontilla
  • Asuntojen lämmitysmuotona toimii taloudellinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä asumismuka- vuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asunnon valaistus on toteutettu energiatehokkailla ja käytännöllisillä led-valoilla. Zeus II sijoittuu omalle tontille, jolloin hoitovastike pysyy matalana eikä vuokrannoususta tarvitse murehtia.
 • Sijainti merimaisemien äärellä
  • Papinsaaren lakipisteeltä katsellaan paraatipaikalta kuinka luonto seuraa vaihtuvia vuodenaikoja. Upea merimai- sema saa kiireen unohtumaan ja mielen rauhoittumaan. Vaikka Papinsaari sijaitseekin luonnon helmassa, ei lähimmille palveluille ole kovinkaan pitkä matka. Hirvensalon erittäin kattavat, mutta edelleen kehittyvät palvelut kuten koulut ja päiväkodit ovat luonnollisesti alueen välittömässä läheisyydessä. Hirvensalosta löytyy lisäksi sekä golfkenttä että laskettelukeskus!
 • Laadukkaat ja integroidut kodinkoneet
  • Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan, joten keittiön suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Integroidut ja laadukkaat kodinkoneet sulautuvat saumattomasti kokonaisuuteen tehden keittiöstä tyylikkään, käytännöllisyyttä unohtamatta. 
 • Upea sauna ja koti-spa
  • Spa-henkisen ja tunnelmallisen saunan raamit syntyvät trendikkäistä step-seinäpaneeleista, integroiduista lau- teista sekä kylpyhuoneen puolelle tyylikkäästi jatkuvasta kattopaneelista. Kokonaisuuden viimeistelee lauteisiin upotettava etäohjauksella toimiva kiuas sekä epäsuora valaistus lauteiden alapinnassa ja kiukaan yllä. Saunan ja kylpyhuoneen erottaa kaunis tilaa avartava lasiseinä. Eihän tyylikästä saunaa ole syytä peitellä! Kylpyhuoneen puolella katse kiinnittyy kauniisiin design-laattoihin ja sadesuihkuihin. Laattojen sävyn voit valita kolmesta kauniista vaihtoehdosta. Linjalattiakaivot isoissa kylpyhuoneissa mahdollistaa suurten lattialaattojen käytön tehosteseinien lisäksi myös lattiassa.
 • Tyylikäs wc
  • Viimeistelystä ja tyylistä ei olla haluttu tinkiä edes wc-tilojen kohdalla. Tehosteseinällä ja lattiassa on kaunis 60 x 60 cm läpivärjätty design-laatta, sinun toivomassa sävyssä. Wc-istuimeksi on valikoitunut linjakas seinäasenteinen istuin, joka on paitsi tyylikäs, myös helppo pitää puhtaana.
 • Ajaton parketti
  • Lattiamateriaali luo pohjan koko sisustukselle ja siksi se on valittu huolella. Yksisäleinen lankkuparketti on ajaton ja tyylikäs ratkaisu. Voit valita sävyn kolmesta kauniista vaihtoehdosta.
Arkkitehdin sanoin

Papinsaari on muuttunut paljon kymmenen vuoden sisällä ja minullakin on ol- lut ilo osallistua sen suunnitteluun. Ensimmäiset ideat syntyivät vastarannan avantosaunassa ja nyt rinteessä komeilee mustat rivitaloyhtiöt Poseidon I-IV sekä Afrodite I-IV. Näiden jälkeen siirryttiin rinteessä ylöspäin ja vuonna 2019 Papin- saaren parhaalle paikalle syntyi Zeus I. Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen on ilo päästä suunnittelemaan jatkoa tälle upealle kokonaisuudelle, hulppeiden merimaise- mien äärelle. Sijoittuuhan Zeus II Papinsaaren korkeimmalle kohdalle.

Zeuksen sijainti on täysin ainutlaatuinen. Vastaavanlaisia kohteita ei juuri ole, jossa meren ja luonnon läsnäolo olisi näin voimakas. Juuri siitä syystä halusimmekin suun- nittelussa korostaa näitä kohteen erityisominaisuuksia sijoittamalla rakennusmassat luontoa kunnioittaen ja maastomuotoja mukaillen siten, että asuntojen avautuminen merimaisemiin olisi mahdollisimman voimakas.

Suunnittelun lähtökohtana Papinsaaren rinteelle on ollut luoda moderni, pelkistet- ty, graafisen ryhdikäs ja rohkea sekä persoonallinen aluekokonaisuus. Zeus II sopii täy- delliseksi jatkoksi mustille rakennusmassoille, joiden lasipinnat kiiltelevät eri valoissa.

Zeus II koostuu kolmesta talosta, joilla kaikilla on omat erityispiirteensä. Kolmiker- roksinen A-talo on samanlainen kuin edeltäjänsä Zeus I:ssä hulppeine lasipintoineen ja kattoterasseineen. Näissä neliöissä on tilaa suuremmallekin perheelle. Kaksikerroksinen B-talo imitoi arkkitehtuuriltaan isompia paritalosisariaan, mutta on neliöitään pienempi. Asuntoihin kuuluu kuitenkin kahden auton katokset sekä niiden päälle sijoittuvat huikeat kattoterassit, joista on näkymä merelle. C-talo on muista poiketen neljän asunnon rivitalo, jonka pohjaratkaisut ovat yhtä B-talon kanssa. Erona kuitenkin kattoterassit ja autokatokset, joita ei C-talossa ole. Sen sijaan C-talo sijoittuu Papinsaaren korkeimmalle huipulle ja siten asunnoista avautuu koko Papinsaaren paras näkymä! Voidaankin siis todeta, että yksikään näistä asunnoista ei varmasti jätä ketään kylmäksi.


Renni Haroma