Asunnot

Areksen kodit ovat sekä pohjaratkaisuiltaan että muilta arkea helpottavilta ominaisuuksiltaan poikkeuksellisen toimivia. Ares koostuu kahdesta kaksiosta, kahdesta kolmiosta ja kahdesta neliöstä.

Arkkitehtuurillisesti moderni mustavalkoinen Ares sijoittuu omalle tontille rauhallisen Papinsaarenpuiston helmaan, jossa maisema rakentuu suomalaisesta peruskalliosta ja metsästä, jota ympäröi meri. Kolmea asuntokokoa yhdistää tarkoin harkitut pohjaratkaisut sekä huolella viilatut yksityiskohdat, jotka auttavat sinua arjen askareissa, ilahduttaen silmääkin.

Areksen asunnot luovat täydelliset puitteet niin perheille, pariskunnille kuin yksineläjillekin. Pohjaratkaisujen keskiössä ovat huonekalumaiset saarekkeilla ja integroiduilla kodinkoneilla varustellut keittiöt sekä niihin kauniisti sulautuvat olohuoneet. Myös säilytys on otettu huomioon jo pohjaratkaisun tasolla; kaikista makuuhuoneista löytyy säilytystilaa lattiasta kattoon, seinästä seinään ulottuvien peililiukuovien takaa. Suuret peilipinnat heijastavat valoa ja saavat huoneet tuntumaan avarilta.

Keittiön sanotaan olevan kodin sydän ja sitä se on myös Areksessa. Kaunis huonekalumainen keittiö syntyy selkeistä linjoista, integroiduista kodinkoneista. Avokeittiö sopii hyvin ruokailu- ja oleskelutilojen jatkeeksi. Hyvin suunnitelluissa asuntopohjissa toteutuu toimivuus ja arjen helppous eikä yhtäkään yksityiskohtaa ole jätetty sattuman varaan. Asuntokoosta riippumatta suunnittelussa on panostettu erityisesti jokapäiväisten toimintojen sujuvuuteen sekä säilytystilojen riittävyyteen. Avarissa asunnoissa luonnonvalon määrä on maksimoitu etelän puolella lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla, joista avautuu metsäinen näkymä alempanana rinteessä sijaitsevan naapuriyhtiön As Oy Athenen yli.

Koti Areksessa on auringonpalvojan unelma, sillä rakennus sijoittuu etelärinteeseen, jossa auringonvalosta saa nauttia suuren osan päivästä. Kaikissa asunnoissa on kaksi katettua ja led-valoin varusteltua terassia. Takapihan puolella nautitaan auringosta koko asunnon levyisellä terassilla. Varaus ulkoporealtaalle, kevyttakalle sekä lämmittimille takaa viihtyisät olosuhteet syysiltoihinkin.

Ares sopii täydellisesti kiireiselle perheelle myös pihojensa suhteen. Etupihaa ryhdittää kauniit ja helppohoitoiset istutusaltaat ja takapihat on yhdistetty luonnollisesti metsämaisemiin kuntan ja ikivihreiden istutusten avulla.

2 H + AVOK + S

60 m2

Areksen kaksiot tarjoavat loistavat puitteet sujuvaan ja esteettiseen arkeen. Asunnot sopivat mainiosti niin pariskunnalle kuin sinkullekin.

Asuntoon astellaan sisään katetun etuterassin kautta, josta on käynti myös huoneistokohtaiseen lämpimään varastoon. Näkösuojaa ja viihtyisyyttä terassille tuo trendikkäin istutuksin varusteltu istutusallas. Etuovelta aukeaa näkymä läpi asunnon aina takaterassille asti. Käytännöllisestä eteisestä löytyy hyvin säilytystilaa peililiukuovien takaa. Eteisestä on käynti erilliseen wc-tilaan, joka jatkaa kodin viimeisteltyä linjaa seinämallisine wc-istuimineen ja kauniine design-laattoineen. Eteiskäytävän toiselle puolelle sijoittuu makuuhuone, jonka ovina toimii tilaa säästävät seinän sisään integroidut liukuovet molemmin puolin sänkyä. Säilytystila on maksimoitu ympäri asuntoa muun muassa vaatehuoneen ja makuuhuoneen seinän levyisen liukuovikaapiston muodossa. 

Keittiö on kodin sydän, joka huonekalumaisine kalusteineen ja integroituine kodinkoneineen sulautuu täydellisesti osaksi olohuonetta. Kaksiossa keittiö on L:n mallinen ja sen sylissä on täydellinen paikka ruokapöydälle. Suurten ikkunoiden ansiosta tila on valoisa, avara ja ennen kaikkea viihtyisä. 

Kylpyhuone on niin ikään suunniteltu ylelliseksi tilaksi, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty aina valaistuksesta saunan lasiseinään asti. Tässä kotikylpylässä luonnistuu niin pyykkihuolto kuin saunan lämmössä rentoutuminenkin. Tilassa on vakiona myös wc-istuin. Kylpyhuoneen tunnelmaan sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalinnoin. Yksi asunnon parhaista puolista on kylpyhuoneesta suoraan terassille johtava ovi, joka mahdollistaa vilvoittelun löylyjen välissä.

Takapihalle suuntaava terassi onkin kuin pieni keidas arjen nautiskelijalle. Pidit sitten takkatulen loimusta tai rentouttavista porekylvyistä, terassilta löytyy varaus molemmille sekä lämmittimille. Poikkeuksellisen syvälle katetulle terassille on mahdollista sisustaa toinen olohuone, jossa viihtyy varmasti pitkälle syksyyn metsäisiä näkymiä ihastellen.  Näkösuojaa terassin porekylpyihin tuo kaunis pystyrimoitus. 

3 H + AVOK + S

80 m2

Areksen kolmiot sopivat mainiosti niin pariskunnalle, pienelle perheelle kuin yksineläjällekin. Toimivan pohjaratkaisun ansiosta tilaa on juuri siellä missä tarvitaan. 

Kolmiossa valo virtaa kauniisti läpi asunnon suurista ikkunoista ja kohtaa keskellä asuntoa. Pohjaratkaisussa keittiö ja eteinen on jaettu kekseliäästi eteisen peililiukuovikaapistolla, jonka ympärille sijoittuu L:n mallinen keittiö niemekkeineen. Niemeke onkin mitä mainion paikka lukea aamun uutiset aamukahvin lomassa baarituolilta käsin. Lieden sijoittuessa niemekkeeseen, sen ylle on suunniteltu siro sylinterin mallinen liesituuletin. Modernin keittiön viimeistelee kalustemaiset keittiön kaapit integroiduilla kodinkoneilla. Näin tila sopii mainiosti ruokailu- ja oleskelutilojen jatkeeksi. 

Ruokailutila on mitoitettu kuuden hengen ruokapöydälle ja olohuoneeseen mahtuu hyvin kulmasohvakin. Tilan kruunaa vuodenaikojen mukaan muuttuva lattiasta kattoon ulottuviin ikkunoihin kehystyvä maisema, joka jatkuu aina päämakuuhuoneessa asti. Seinän sisään integroidun oven ansiosta päämakuuhuoneeseen avautuu kaunis näkymä olohuoneesta oven ollessa auki. Molemmat makuuhuoneet on varusteltu lattiasta kattoon ja seinästä seinään ulottuvilla peililiukuovikaapistoilla. 

Kylpyhuone on niin ikään suunniteltu viihtyisäksi tilaksi, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty aina valaistuksesta saunan lasiseinään asti. Tässä kotikylpylässä luonnistuu niin pyykkihuolto kuin saunan lämmössä rentoutuminenkin. Tilassa on vakiona myös wc-istuin. Kylpyhuoneen tunnelmaan sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalinnoin.  Erillinen wc taas vastaa yhä useamman asunnon ostajan toiveisiin seinämallisella wc-istuimellaan.

Takapihalle suuntaava terassi tarjoaa täydelliset puitteet arjen nautiskelijalle. Pidit sitten takkatulen loimusta tai rentouttavista porekylvyistä, terassilta löytyy lämmittimien lisäksi varaus molemmille. Poikkeuksellisen syvälle katetulle terassille on mahdollista sisustaa toinen olohuone, jossa viihtyy varmasti pitkälle syksyyn metsäisiä näkymiä ihastellen.  Näkösuojaa terassin porekylpyihin tuo kaunis pystyrimoitus. 

Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu tilaa lämpimästä varastosta, jonne voi katetulla etuterassilla sipsutella helposti vaikka sukkasiltaan.  

4 H + AVOK + S

98 m2

Areksen neliöt ovat mitä oivallisimpia pienelle perheelle tai kotoa käsin töitä tekevälle.

Pienempien asuntojen tavoin asuntoon astellaan sisään etuterassin kautta, josta on käynti myös huoneistokohtaiseen lämpimään varas- toon. Näkösuojaa ja viihtyisyyttä terassille tuo kaunis trendikkäin istutuksin varusteltu istustusallas. Eteiskäytävältä löytyy säilytystilaa peililiukuovien takaa ja näkymä takapihalle avautuu heti etuovelta. Eteiskäytävän molemmin puolin avautuu käynti pienempiin makuuhuoneisiin, joissa säilytystila on maksimoitu seinästä seinään ulottuvilla liukuovikaapistoilla. Pienemmät makuuhuoneet soveltuvat hyvin lastenhuoneiksi tai esimerkiksi kotitoimistoksi.

Keittiö on kodin sydän, joka huonekalumaisine kalusteineen ja integroituine kodinkoneineen sulautuu täydellisesti osaksi olohuonetta. Saarekkeen ääressä on mukava seurustella kokkauksen lomassa perheen tai ystävien kesken. Päätyasunnon (As 6) keittiön korkeasta ikkunasta avautuva metsämaisema tuo luonnon osaksi sisätiloja ja toimii katseenvangitsijana kuin kaunis taulu. Saarekkeen eteen istuu mainiosti kuuden tai kahdeksan hengen ruokapöytä ja olohuoneeseen vaikka suurempikin oleskeluryhmä. Takkavaruksen ansiosta tilaan on mahdollista asentaa kevyttakka. Keittiön seinustalta on käynti erilliseen wc-tilaan, joka jatkaa kodin viimeisteltyä linjaa seinämallisine wc-istuimineen ja kauniine design-laattoineen.

Kodin hulppeaan päämakuuhuoneeseen tulvii valo liki lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista, joista avautuu näkymä takapihalle. Säilytystilaakin löytyy tietenkin koko seinän leveydeltä peililiukuovien takaa. Makuuhuoneen ovena toimii trendikäs ja tilaa säästävä seinän sisään integroitu liukuovi.

Kylpyhuone on niin ikään suunniteltu viihtyisäksi tilaksi, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty aina valaistuksesta saunan lasiseinään asti. Tässä kotikylpylässä luonnistuu niin pyykkihuolto kuin saunan lämmössä rentoutuminenkin. Tilassa on vakiona myös wc-istuin. Kylpyhuoneen tunnelmaan sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalinnoin. 

Takapihalle suuntaava terassi tarjoaa täydelliset puitteet arjen nautiskelijalle. Pidit sitten takkatulen loimusta tai rentouttavista porekylvyistä, terassilta löytyy lämmittimien lisäksi varaus molemmille. Poikkeuksellisen syvälle katetulle terassille on mahdollista sisustaa toinen olohuone, jossa viihtyy varmasti pitkälle syksyyn metsäisiä näkymiä ihastellen.  Näkösuojaa terassin porekylpyihin tuo kaunis pystyrimoitus.