Kirkkoherrankatu 7, 20900 Turku

As Oy Herakles on kuuden rivitaloasunnon kokonaisuus Papinsaarenpuiston kupeessa. Asunnot edustavat ehdotonta luksusta, johon meren ja metsän läheisyys tuo oman lisänsä.

Hirvensalon ja eritoten Papinsaaren ainutlaatuinen sijainti mahdollistaa merellisen elämäntavan, mutta siitä huolimatta kaupungin keskustaan on lyhyt matka ja hyvät kulkuyhteydet.

Kivenheiton päässä Heraklesta sijaitsee Urkurinvalkama, johon on suunnitteilla venelaituri. Herakleksella on Urkurinvalkamaan rantaoikeus sekä rajoitettu oikeus mahdollisesti myöhemmin toteutettaviin venepaikkoihin.

Hyvin suunnitelluissa asuntopohjissa toteutuu toimivuus ja arjen helppous eikä yhtäkään yksityiskohtaa ole jätetty sattuman varaan. Asuntokoosta riippumatta suunnittelussa on panostettu erityisesti jokapäiväisten toimintojen sujuvuuteen sekä säilytystilojen riittävyyteen. Avarissa asunnoissa luonnonvalon määrä on maksimoitu etelän puolella lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla, joista avautuu näkymä parhaimmillaan merelle asti alempanana rinteessä sijaitsevien naapuriyhtiöiden Artemiksen, Hermeksen, Areksen ja  Athenen yli.

Upeiden sisätilojen lisäksi asunnon molemmin puolin nautitaan katetuista ja valaistuista terasseista, jotka tarjoavat suojaa Suomen vaihtuvilta sääolosuhteilta. Varaus sekä lämmittimille, ulkotakalle että ulkoporealtaalle takaavat viihtyisät puitteet rentoutumiselle pitkälle syksyyn asti. Takapihan istutuksetkin on suunniteltu sopimaan Papinsaarenpuiston miljöön ja kasvillisuuden kanssa. Etupihan terassit on rajattu istutusaltain, joissa istutukset on toteutettu puutarhasuunnitettelija Minna Toivasen näkemyksen mukaisesti trendikkäin heinin ja purppuran sävyisin kasvein. Etupihan terassin yhteydessä sijaitsee myös asuntokohtainen lämmin varasto, jonne on sijoitettu huoneistokohtainen asuntotekniikka. Näin sisätilat jäävät kokonaan asuinkäyttöön. 

Lämmitysmuotona Herakleksessa toimii taloudellinen maalämpö yhdistettynä asumismukavuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen, joka tuntuu ihanalta paljaidenkin jalkojen alla. 

3H + AVOK + S

80 m2

Herakleksen kolmio sopii mainiosti niin pariskunnalle, pienelle perheelle kuin yksineläjällekin. Toimivan pohjaratkaisun ansiosta tilaa on juuri siellä missä tarvitaan. 

Tutustu lisää

80m2
98 m2

4H + AVOK + S

98 m2

Herakleksen neliöt ovat mitä oivallisimpia koteja pienelle perheelle tai kotoa käsin töitä tekevälle. 

Tutustu lisää

5H + AVOK + S

120 m2

Herakleksen viisiö on todellinen lapsiperheen unelma, joka nauttii omasta rauhastaan rivitalon päädyssä.

Tutustu lisää

120m2

Havainnekuvat vastaavista Kirkkoherrankadun yhtiöistä

Harkittua viimeistelyä ja tinkimätöntä laatua viimeistä kuutiosenttimetriä myöden

 • Skandinaavinen ja moderni arkkitehtuuri
  • As Oy Herakles on syntynyt nimekkään arkkitehdin kynästä, loppukäyttäjää ajatellen. Metsäisen maiseman ja rauhallisen tontin innoittamana ikkunapinta-alat on haluttu maksimoida, jonka ansiosta luonto tulee osaksi myös sisätiloja. Mustan ja valkoisen kontrasteilla leikittelevä moderni julkisivu antaa luonnon runsaudelle tilaa.
 • Viimeistelty ja viihtyisä ulos asti
  • Lisäneliöitä asumiseen tuo led-valoin varustellut ja katetut terassit molemmin puolin asuntoa. Etelän puoleisilta terasseilta löytyy varaus ulkoporealtaalle, takalle ja lämmittimille, jolloin mukavat olosuhteet terassillakin on taattu aina pitkälle syksyyn asti. Etuterassit on viimeistelty kauniin ja helppohoitoisin istutusaltain ja takapiha sora- ja kunttapintaisin istutusaluein. Sisääntulopihat on asfaltoitu ja jokaista asuntoa kohden on varattu kaksi autopaikkaa – yksi autokatospaikka ja yksi pistokkeella varusteltu pihapaikka.
 • Asu ekologisesti ja edullisesti omalla tontilla
  • Asuntojen lämmitysmuotona toimii taloudellinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä asumismukavuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asunnon valaistus on toteutettu energiatehokkailla ja käytännöllisillä led-valoilla. 
 • Sijainti merellisessä Papinsaaressa, metsän suojassa
  • Vehreän metsän suojassa katsellaan paraatipaikalta kuinka luonto seuraa vaihtuvia vuodenaikoja. Upea metsäinen ympäristö luonnonkallioineen saa arjen kiireen unohtumaan. Vaikka Papinsaari onkin luonnon helmassa, ei lähimmille palveluille ole kovinkaan pitkä matka. Hirvensalon erittäin kattavat, mutta edelleen kehittyvät palvelut kuten koulut ja päiväkodit ovat luonnollisesti alueen välittömässä läheisyydessä. Hirvensalosta löytyy lisäksi sekä golfkenttä että laskettelukeskus! 
 • Rantaoikeus Urkurinvalkamaan
  • Noin 400 metrin päässä Heraklesta sijaitsee Urkurinvalkama, johon on suunnitteilla alueen yhtiöiden yhteinen venelaituri. Herakleksella on Urkurinvalkamaan rantaoikeus sekä rajoitettu oikeus hankkia tai lunastaa venepaikka myöhemmin toteutettavasta venelaiturista.
 • Upea sauna ja koti-spa
  • Spa-henkisen ja tunnelmallisen saunan raamit syntyvät teräväreunaisista leveistä seinäpaneeleista, integroiduista lauteista sekä kylpyhuoneen puolelle tyylikkäästi jatkuvasta kattopaneelista. Kokonaisuuden viimeistelee lauteisiin upotettava etäohjauksella toimiva kiuas sekä epäsuora valaistus lauteiden alapinnassa ja kiukaan yllä. Saunan ja kylpyhuoneen erottaa kaunis tilaa avartava lasiseinä. Eihän tyylikästä saunaa ole syytä peitellä! Kylpyhuoneen puolella katse kiinnittyy kauniisiin design-laattoihin ja Hansgrohen sadesuihkuun. Laattojen sävyn voit valita kolmesta kauniista vaihtoehdosta. Viimeistelystä ja tyylistä ei olla haluttu tinkiä edes wc:n kohdalla. Tehosteseinällä ja lattiassa on kaunis 60 x 60 cm läpivärjätty design-laatta, sinun toivomassa sävyssä. Wc-istuimeksi on valikoitunut linjakas seinäasenteinen wc-istuin, joka on paitsi tyylikäs, myös helppo pitää puhtaana. Kylpyhuoneessa on lattiamallinen wc-istuin.
 • Laadukkaat ja integroidut kodinkoneet
  • Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan, joten keittiön suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Integroidut ja laadukkaat kodinkoneet sulautuvat saumattomasti kokonaisuuteen tehden keittiöstä tyylikkään, käytännöllisyyttä unohtamatta.