Kirkkoherrankatu 9 b, 20900 Turku

Hirvensalon ja eritoten Papinsaaren ainutlaatuinen sijainti mahdollistaa merellisen elämäntavan, mutta siitä huolimatta kaupungin keskustaan on lyhyt matka ja hyvät kulkuyhteydet. 

Hirvensalon ja eritoten Papinsaaren ainutlaatuinen sijainti mahdollistaa merellisen elämäntavan, mutta siitä huolimatta kaupungin keskustaan on lyhyt matka ja hyvät kulkuyhteydet. Papinsaaren uusin tulokas, As Oy Hermes on yhdeksän rivitaloasunnon kokonaisuus Papinsaarenpuiston kupeessa. Asunnot edustavat ehdotonta luksusta, johon meren ja metsän läheisyys tuo oman lisänsä.  Kivenheiton päässä Hermeksestä sijaitsee Urkurinvalkama, johon on suunnitteilla venelaituri. Hermeksellä on Urkurinvalkamaan rantaoikeus sekä rajoitettu oikeus mahdollisesti myöhemmin toteutettaviin venepaikkoihin.

Hyvin suunnitelluissa asuntopohjissa toteutuu toimivuus ja arjen helppous eikä yhtäkään yksityiskohtaa ole jätetty sattuman varaan. Asuntokoosta riippumatta suunnittelussa on panostettu erityisesti jokapäiväisten toimintojen sujuvuuteen sekä säilytystilojen riittävyyteen. Avarissa asunnoissa luonnonvalon määrä on maksimoitu etelän puolella lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla, joista avautuu näkymä parhaimmillaan merelle asti alempanana rinteessä sijaitsevien naapuriyhtiöiden Areksen ja  Athenen yli.

Upeiden sisätilojen lisäksi asunnon molemmin puolin nautitaan katetuista ja valaistuista terasseista, jotka tarjoavat suojaa Suomen vaihtuvilta sääolosuhteilta. Kauniiseen etelään suuntaavalla kallio- ja metsämaisemaan rajoittuvalla takapihalla voi istua iltaa katseilta suojassa. Varaus sekä ulkotakalle että ulkoporealtaalle takaavat viihtyisät puitteet rentoutumiselle pitkälle syksyyn asti. Takapihan istutuksetkin on suunniteltu sulautumaan yhteen metsäisen maiseman kanssa. Etupihan terassit on rajattu istutusaltain, joissa istutukset on toteutettu puutarhasuunnitettelija Minna Toivasen näkemyksen mukaisesti trendikkäin heinin ja purppuran sävyisin kasvein.

Etupihan terassin yhteydessä sijaitsee myös asuntokohtainen lämmin varasto, jonne on sijoitettu huoneistokohtainen asuntotekniikka. Näin sisätilat jäävät kokonaan asuinkäyttöön. Hermeksen lämmitysmuotona toimii taloudellinen maalämpö yhdistettynä asumismukavuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen, joka tuntuu ihanalta paljaidenkin jalkojen alla.

2H + AVOK + S

60 m2

Hermeksen kaksio sijoittuu rivitalon päätyyn, parhaalle paikalle Papinsaarenpuiston helmaan.

Tutustu lisää

60 m2
75 m2

3H + AVOK + S

75 m2

Hermeksen pienimmät kolmiot sijoittuvat metsän helmaan, jossa puiden välistä pilkottaa parhaimmillaan myös meri.

Tutustu lisää

3H + AVOK + S

80 m2

Hermeksen suuremmat kolmiot sopivat mainiosti niin pariskunnalle, pienelle perheelle kuin yksineläjällekin. Toimivan pohjaratkaisun ansiosta tilaa on juuri siellä missä tarvitaan.

Tutustu lisää

80 m2
98 m2

4H + AVOK + S

98 m2

Hermeksen neliöt ovat mitä oivallisimpia pienelle perheelle tai kotoa käsin töitä tekevälle.

Tutustu lisää

Havainnekuvat vastaavista yhtiöistä As Oy Areksesta ja As Oy Athenesta.

Harkittua viimeistelyä ja tinkimätöntä laatua viimeistä kuutiosenttimetriä myöden

 • Skandinaavinen ja moderni arkkitehtuuri
  • As Oy Hermes on syntynyt nimekkään arkkitehdin kynästä, loppukäyttäjää ajatellen. Metsäisen maiseman ja rauhallisen tontin innoittamana ikkunapinta-alat on haluttu maksimoida, jonka ansiosta luonto tulee osaksi myös sisätiloja. Mustan ja valkoisen kontrasteilla leikittelevä moderni julkisivu antaa luonnon runsaudelle tilaa..
 • Viimeistelty ja viihtyisä ulos asti
  • Lisäneliöitä asumiseen tuo led-valoin varustellut ja katetut terassit molemmin puolin asuntoa. Etelän puoleisilta terasseilta löytyy varaus ulkoporealtaalle, takalle ja lämmittimille, jolloin mukavat olosuhteet terassillakin on taattu aina pitkälle syksyyn asti. Etuterassit on viimeistelty kauniin ja helppohoitoisin istutusaltain ja takapiha sorapintaisin istutusaluein. Sisääntulopihat on asfaltoitu ja jokaista asuntoa kohden on varattu kaksi autopaikkaa – yksi autokatospaikka ja yksi pistokkeella varusteltu pihapaikka.
 • Asu ekologisesti ja edullisesti omalla tontilla
  • Asuntojen lämmitysmuotona toimii taloudellinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä asumismukavuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asunnon valaistus on toteutettu energiatehokkailla ja käytännöllisillä led-valoilla. 
 • Sijainti merellisessä Papinsaaressa, metsän suojassa
  • Vehreän metsän suojassa katsellaan paraatipaikalta kuinka luonto seuraa vaihtuvia vuodenaikoja. Upea metsäinen ympäristö luonnonkallioineen saa arjen kiireen unohtumaan. Vaikka Papinsaari onkin luonnon helmassa, ei lähimmille palveluille ole kovinkaan pitkä matka. Hirvensalon erittäin kattavat, mutta edelleen kehittyvät palvelut kuten koulut ja päiväkodit ovat luonnollisesti alueen välittömässä läheisyydessä. Hirvensalosta löytyy lisäksi sekä golfkenttä että laskettelukeskus! 
 • Rantaoikeus Urkurinvalkamaan
  • Alle 300 metrin päässä Hermeksestä sijaitsee Urkurinvalkama, johon on suunnitteilla alueen yhtiöiden yhteinen venelaituri. Hermeksellä on Urkurinvalkamaan rantaoikeus sekä rajoitettu oikeus hankkia tai lunastaa venepaikka myöhemmin toteutettavasta venelaiturista.
 • Upea sauna ja koti-spa
  • Spa-henkisen ja tunnelmallisen saunan raamit syntyvät teräväreunaisista leveistä seinäpaneeleista, integroiduista lauteista sekä kylpyhuoneen puolelle tyylikkäästi jatkuvasta kattopaneelista. Kokonaisuuden viimeistelee lauteisiin upotettava etäohjauksella toimiva kiuas sekä epäsuora valaistus lauteiden alapinnassa ja kiukaan yllä. Saunan ja kylpyhuoneen erottaa kaunis tilaa avartava lasiseinä. Eihän tyylikästä saunaa ole syytä peitellä! Kylpyhuoneen puolella katse kiinnittyy kauniisiin design-laattoihin ja Hansgrohen sadesuihkuun. Laattojen sävyn voit valita kolmesta kauniista vaihtoehdosta. Viimeistelystä ja tyylistä ei olla haluttu tinkiä edes wc:n kohdalla. Tehosteseinällä ja lattiassa on kaunis 60 x 60 cm läpivärjätty design-laatta, sinun toivomassa sävyssä. Wc-istuimeksi on valikoitunut linjakas seinäasenteinen wc-istuin, joka on paitsi tyylikäs, myös helppo pitää puhtaana.
 • Laadukkaat ja integroidut kodinkoneet
  • Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan, joten keittiön suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Integroidut ja laadukkaat kodinkoneet sulautuvat saumattomasti kokonaisuuteen tehden keittiöstä tyylikkään, käytännöllisyyttä unohtamatta.