Herakles oli ylijumala Zeuksen ja kuningatar Alkmenen poika, jonka synty on kreikkalaisen mytologian tyypillinen jumalan ja ihmisen kohtaamistarina: Zeus huijasi Alkmenea valepuvussa, tämän aviomiehen hahmossa. Tyypillistä on myös, että Zeuksen vaimo Hera vainosi mustasukkaisuuttaan Heraklesta.

Herakles on viides ja samalla viimeinen Kirkkoherrankadun viiden yhtiön kokonaisuudesta.Kuuden asunnon rivitalosta löytyy kolmea eri asuntokokoa; 80 m2, 98 m2 ja 120 m2.

Herakles valmistui joulukuussa 2022.

Artemis on kreikkalaisessa mytologiassa metsästyksen jumalatar ja Apollonin kaksoissisar, Zeuksen ja Leton tytär.

Artemis on neljäs Kirkkoherrankadun viiden yhtiön kokonaisuudesta. Yhdentoista asunnon kokonaisuus pitää sisällään viittä eri asuntokokoa; 60 m2, 75 m2, 80 m2, 98 m2 ja 120 m2.

Artemis valmistui lokakuussa 2022.

Hermes oli alkujaan luonnon ja paimenten jumala. Myöhemmin jumalten sanansaattaja.

Hermes on kolmas ja keskimmäinen Kirkkoherrankadun viiden yhtiön kokonaisuudessa.
Se yhdeksän asunnon rivitalokokonaisuus, josta löytyy neljää eri asuntokokoa; 60 m2, 75 m2, 80 m2 ja 98 m2.

Hermes valmistui kesäkuussa 2022.

Ares on kreikkalaisessa mytologiassa Zeuksen ja Heran poika, sodan ja taistelun jumala. 

Ares valmistui toisena Kirkkoherran viidestä yhtiöistä. Se sijoittuu rinteessä toiseksi ja rajoittuu muiden yhtiöiden tavoin Papinsaarenpuistoon. 

Asuntokokoja on Areksessa kolmea erilaista; 60 m2 kaksioita, 80 m2 kolmioita ja 98 m2 neliöitä. Kaikki asunnot ovat korkealuokkaisesti varusteltuja ja viimeisteltyjä kokonaisuuksia.

Ares valmistui maaliskuussa 2022.

Kuten aiemmin valmistuneet edeltäjänsä Poseidon, Afrodite ja Zeus myös Athene on saanut nimensä kreikkalaisesta mytologiasta. Athene on sotataidon, tiedon ja viisauden jumalatar. 
Athene oli ensimmäinen Kirkkoherrankadun rinteen viidestä yhtiöistä. Se sijoittuu rinteessä alimmaksi ja rajoittuu Papinsaarenpuistoon. 

Asuntokokoja on Athenessa kahta erilaista; 75 m2 kolmioita ja 98 m2 neliöitä. Kaikki asunnot ovat korkealuokkaisesti varusteltuja ja viimeisteltyjä kokonaisuuksia.

Athene valmistui helmikuussa 2022.

Kuten edeltäjänsä, alempana rinteessä sijaitsevat Afrodite ja Poseidon, myös Zeus on saanut nimensä Kreikan mytologiasta; ylijumalan tavoin Zeus sijaitsee Papinsaaren korkeimmalla kohdalla.

Zeuksen asunnot sijaitsevat voimakkaasti viettävän rinnetontin lakipisteellä, josta aukeaa hulppeat merinäkymät. Asuntojen alimmat kerrokset ovat noin 37–41 metriä ja ylimmät kerrokset jopa 43,5–47,5 merenpinnasta. Juuri korkeus sekä pitkä vapaa näkymä merelle tekevät kohteesta todella ainutlaatuisen; parhaimmillaan asunnoista on yli kolmen kilometrin esteetön näköala merelle.

Zeus edustaa ehdotonta luksusta ja meren läheisyys tuo asumiseen ennenkokematonta laatua. Asunnot ovat 174 m2 kolmikerroksisia paritaloasuntoja. Ensimmäiset asunnot valmistuivat kesällä 2019.

Afrodite on kreikkalaisessa mytologiassa rakkauden, kauneuden ja hedelmällisyyden jumalatar. Kreikkalaisen taruston mukaan Afrodite syntyi meren vaahdosta ja nousi merestä maihin edustaen luonnollisen kauneuden ihannetta.

Asunnot sijaitsevat voimakkaasti viettävällä rinnetontilla, josta aukeaa pitkä merinäkymä. Asunnot tulivat myyntiin kesällä 2016 ja poikkeuksellisen sijaintinsa ansioista supersuositut asunnot myytiin loppuun muutamassa päivässä.

Asunnot ovat kaksitasoisia ja niiden kokojakauma on 92,5-144 m2. Ensimmäiset asunnot valmistuivat loppukesällä 2017.

Poseidon on kreikkalaisessa mytologiassa yksi kahdestatoista olympolaisesta jumalasta, Zeuksen veli ja merten jumala. Meren läheisyys olikin iso tekijä, kun nimettiin näitä Papinsaaren rinteen ensimmäisiä yhtiöitä. Poseidonin lähimmät asunnot sijaitsevat vain 30 metrin päässä Pitkäsalmen rantaviivasta. Asunnot nousevat voimakkaasti viettävälle omalle rinnetontille, josta aukeaa hulppeat näkymät yli Pitkäsalmen. Parhaimmillaan asunnoista on jopa yli 2,5 km esteetön näköala merelle.

Poseidonista löytyy kolmioita, neliöitä ja viisiöitä. Kaikki kahden tason 92,5 – 144 m2 asuntoja. Poseidon valmistui 2016-2017.

Referenssejä muilta alueilta